Door de weeks weinig tijd om te koken? Dan is het misschien slim om in het weekend een dag in te plannen waarop je een aantal maaltijden voor de week erna voorbereid. Oftewel, het is tijd om te gaan mealpreppen! Wij hebben hier 5 gerechten op een rijtje gezet, die je op zondag al kunt maken,

Fajita burger bowl

Naast dat buddha bowls ontzettend makkelijk te maken zijn, zijn ze ook nog eens ontzettend lekker. Probeer bijvoorbeeld eens deze heerlijke Fajita groenten en burger bowl mét heerlijke avocado yoghurt saus. Tip: doe de saus wel even in een apart bakje als je hem mee neemt naar je werk!

Vind het recept hier.

Foto: withfoodandlove.com

Spinazie omelet wrap met zalm

Mits je geen fan bent van een koud eitje, is dit een heerlijke wrap die je heel simpel in een velletje vershoudfolie kunt wikkelen en mee kunt nemen onderweg.

Vind het recept hier.

cottonandcream

mango curry

Heel makkelijk om te mealpreppen. Maak een extra grote pan klaar en bewaar het vervolgens is verschillende bakjes. Zo heb je altijd een bakje met deze heerlijke vegan curry om mee te nemen naar je werk, of om thuis op te warmen na een lange dag.

Vind het recept hier.

healthyslowcooking.com

muesli snack repen

 

Glutenvrije tussendoortjes zijn vaak er duur en helemaal niet zo heel gezond. Er zitten vaak veel suikers en andere middelen in verwerkt en laten we daar nou niet zo’n grote fan van zijn. Onze tip? Duik lekker zelf de keuken in met een simpel muesli recept als deze.

Vind het recept hier.

Foto: theseasonedmom.com

kikkererwt masala buddha bowl

Net als de fajita bowl, super lekker en makkelijk te maken. In plaats van in een bowl, bewaar je de salade in een aantal verschillende bakjes en voilá, je hebt de hele week een heerlijke lunch klaar staan.

Vind het recept hier.

Foto: fullofplants.com