Om een keuken er leuk uit te laten zien hoeft het absoluut niet strak ingericht te zijn. We houden juist van accessoires! Ja, ook voor de keuken! Gelukkig is er tegenwoordig genoeg leuks te vinden wat allemaal in het teken staat van eten. Je vindt hier een korte sfeerimpressie met keukengadgets voor in jouw keuken, die je misschien wel op hele leuke ideeën brengen.

Je keuken wordt nog leuker met deze keukengadgets!


 

Pizzaschaar

Klodders tomatensaus op de muur, een besmeurde jurk en een kapotte pizza… loopt het snijden van een pizza bij jou ook altijd uit op een groot drama? Voeg dan deze pizzaschaar toe aan je keukenattributen. Zet de schaar in je pizza, knip en schuif het stukje zo op je bord!

Photo by: www.zusenzokeukengerei.nl

Spaghettimeter

Ben jij ook iemand die gek is op spaghetti, maar kook je net altijd teveel? Dat is met dit kleurrijke keukenhulpje voorgoed verleden tijd. De lotusbloem bestaat uit drie delen. Ieder deel staat voor een hoeveelheid spaghetti. Handig en ook meteen leuk als decoratie in de keuken!

Photo by: www.habitas-online.nl

Anti-overkook bloempje

Je kent het wel: je bent druk in de weer met het snijden van groente als de pan met water compleet overstroomt. De Flower Power maakt hier een einde aan. Deze handige gadget brengt namelijk niet alleen de zomer in je keuken, door het op de pan te klikken voorkomt het dat de inhoud van de pan overkookt!

Photo by: www.winschoten24.nl

Ei-scheider

Met dit accessoire is het scheiden van eieren zelfs voor de amateurkok een koud kunstje. Tik het ei kapot boven de houder en viola!

Photo by: www.aliexpress.com

Citrusspray

Verse vis op smaak brengen, een salade besprenkelen of vervelende muggen wegjagen: de citrus spray is dé perfecte oplossing. Snijd een stukje van je citroen, prik deze handige spuit erin en sprayen maar!

Photo by: www.designboom.com