Het voelt tegenwoordig als een soort privilege dat je weer mag genieten op het terras of in een lunchtentje. Ben jij van plan om het komende weekend naar Maastricht te gaan? Vergeet dan niet een van deze lekkere hotspots te bezoeken. Zeker weten dat jij hier een lekkere hap kunt scoren en wellicht kunt genieten van de voorbijgangers terwijl jij op een terrasje zit. Dat is toch alles wat we op dit moment nodig hebben. Eten, ontspanning en het ontdekken van nieuwe plekjes. Wel moeten de weergoden even wat beter hun best doen!

Lees mee!

Hotspot 1 Centrifuge 

Een wasserij en café in één. Klinkt grappig toch? Het leuke van dit concept is, is dat de wasmachines gewoon achter in het café staan. Het is een fijne plek waar je de prikkels van de stad even kan loslaten. Het eten komt met haar soepen, salades en zoete desserts in de buurt van de Balkan cultuur. Voor veganisten en vegetariërs zijn er ook voldoende keuzes!

Adres: Tongersestraat 27 

Hotspot nummer twee Coffeelovers

Zin in koffie? Dan zit je goed bij coffeelovers. Ze hebben niet 1 vestiging want er zitten er meerdere verspreidt door de stad. Elke vestiging heeft een mooie setting. Bezoek Coffeelovers de Anex, Coffeelovers Plein en Coffeelovers Dominicanen. De laatste bevindt zich in de mooiste boekhandel van de wereld volgens Coffeelovers waardoor het net dat extraatje toevoegt aan dat kopje koffie. Vergeet niet te reserveren want het is snel vol. Naast koffie houdt Coffeelovers ook van lekker eten. De menukaart is geïnspireerd op Italië en staat vol met focaccia’s en haar overheerlijke dolces. Of kies voor verschillende soorten cheesecake, brownies, muffins en carrot cake. Genoeg keus om je smaakzintuigen de vrije loop te laten bij deze fantastische hotspot in Maastricht.

Hotspot nummer drie Bistro Croquant 

Samen borrelen, beleven en proeven. Ben je niet meer gewend om zoveel mensen bij elkaar te zien in het centrum? Dan is het wellicht een fijn idee om een hotspot op te zoeken buiten het stadscentrum. Ook nog eens zin in een kroket? Zoek Bistro Croquant op! Je kan hier de lekkerste kroketten scoren van Maastricht. De straatjes in de omgeving van de bistro voelen net aan als Frankrijk dus neem de moeite en ontvlucht het centrum en waan je in ‘klein’ Frankrijk.

Adres: Achter de Molens 15 

ENJOY MAASTRICHT