Gelukkig zijn er voor mensen die veganistisch eten steeds meer restaurants die zich hierop richten. Een paar jaar geleden was dat wel anders. Vooral in de grote steden is er een ruim aanbod aan vegan hotspots bij gekomen. Denk hierbij aan Haarlem, Groningen, Amsterdam en zelfs Bali. Zo’n grote stad als Den Haag die bekend staat om de gezellige horecagelegenheden is daarom niet te missen, het barst dan ook van de leuke tentjes waar je heerlijk veganistisch kunt eten. Dit zijn de 5 leukste vegan hotspots in Den Haag.


Vegan Hotspots in Den Haag: FOAM

FOAM is bekend van geworden door hun fantastische catering tijdens het diner, maar wist je dat ze ook heerlijke ontbijtjes en lunch hebben? En allemaal plantaardig! Bij FOAM hebben ze een uitgebreide kaart met alleen maar vegan gerechten. Naast een lekkere lunch, kan je hier ook terecht voor een lekker kopje koffie. In de zomer kan je ook heerlijk vertoeven in de prachtige tuin.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door FOAM Breakfast-Lunch-Catering (@foam.food) op

Adres: Frederikstraat 44, Den Haag

Vegan Hotspots in Den Haag: The Foodmaker

Bij de Foodmaker kan je terecht voor een heerlijke veganistische of vegetarische lunch en diner. Of je nou uren wilt tafelen, of alleen na het werk even snel wat wilt af halen: het kan allemaal bij The Foodmaker. You won’t regret it!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door The Foodmaker (@thefoodmakernl) op

Adres: Turfmarkt 91, Den Haag

Vegan Hotspots in Den Haag: HUmmUS

Dit Oosterse restaurant was in Delft zo’n succes, dat de eigenaren een tweede vestiging hebben geopend in Den Haag. Dit is een vegetarisch restaurant, maar ook voor veganisten is de keuze reuze. Naast dat het eten overheerlijk is, wordt het ook in leuke kleurrijke bakjes geserveerd. Net alsof je op vakantie bent.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Hummus Den Haag (@hummusdenhaag) op

Adres: Prins Hendrikstraat 60, Den Haag

Vegan Hotspots in Den Haag: De Vegetarische Snackbar

Dit is waar we jaren op hebben gewacht: een vegetarische snackbar. En Walhalla voor alle veganisten en vegetariërs onder ons. Je kan hier zelfs heen voor een vegan Big Mac! En best of all: ze bezorgen ook gewoon aan huis!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door De Vegetarische Snackbar (@devegetarischesnackbar) op

Adres: Stationsplein 5a, Den Haag

Vegan Hotspots in Den Haag: Hortus

Dit prachtige restaurant zou je alleen al willen bezoeken omdat het er zo mooi uit ziet. Vooral in de zomer is het er heerlijk op het grote terras. Je kan hier de hele dag terecht, want ze serveren ontbijt, lunch en diner. Let’s go!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Hortus Restaurant (@hortus_resto) op

Adres: Anna Palownaweg 3, Den Haag

Lees ook

5x de leukste vegan hotspots in Den Haag

Bij deze hotspots wil jij vandaag World Vegan Day vieren

5x de leukste vegan hotspots in Den Haag

Dit zijn de leukste vegan hotspots in Bali

5x de leukste vegan hotspots in Den Haag

8x de leukste vegan hotspots in Haarlem