Eindelijk is het zover, op 8 februari zal NENI haar deuren openen in Amsterdam. Waar voorheen de locaties onder anderen München, Berlijn, Hamburg, Keulen, Zurich en Mallorca waren, kunnen we vanaf nu veel vaker genieten van de ongelooflijk lekkere gerechten uit het Midden-Oosten in Amsterdam Zuid.

De Molcho familie

Aan het Stadionplein in Amsterdam Zuid wordt de eerste Nederlandse vestiging geopend. NENI Amsterdam wordt een restaurant, een Deli met eigen bakkerij en een bar met unieke setting genaamd “The Lemonman”. NENI is ontstaan uit de passie voor eten, het warme familiegevoel en de liefde voor de cuisine. NENI is het restaurantconcept van de Molcho familie. Nadiv, Elior, Nuriel en Ilan, de eerste letters van de namen van Haya Molcho’s zonen, vormen samen NENI.

c77db744aca08617aabd24cb900e4ef4 dsc09358-edit-edit-copy

Life is beautiful. Be part of it! – Molcho familiemotto

 Het restaurant en de bar

Door de centraal gelegen open keuken kunnen de gasten zien hoe de chefs een rijke variatie aan smaakvolle mezze, frisse aangemaakte groentes, specialiteiten van de houtskoolgrill en culinaire vis- en vleesgerechten uit de steenoven klaarmaken. De gerechten nodigen je echt uit om alles te delen, je wilt alles proberen. Ben je klaar met eten of wil je gewoon alleen een drankje doen? Neem dan plaats in de Lemonman Bar. Zoals het je al doet vermoeden, is The Lemonman een eerbetoon aan Citroën. Namelijk vernoemd naar de overgrootvader van de oprichter. Je kunt hier genieten van een breed scala aan citrus en citroencocktails en -dranken. Denk dan bijvoorbeeld aan shots van de huisgemaakte citroenjenever. Zeker het proberen waard!

NENI Amsterdam

Warmte, liefde en gezelligheid

Onze ervaring met NENI Amsterdam is een gevoel, een gevoel van warmte, liefde en gezelligheid. Een familierestaurant voor een onvergetelijke avond uit. Je voelt het enthousiasme van het team, je proeft met hoeveel aandacht en liefde de gerechten bedacht en bereid zijn. In het restaurant is plek voor zo’n 400 eters, hiermee wordt het restaurant meteen het grootste van Amsterdam. Toch weet de plek haar intimiteit te behouden, en straalt het warmte en sfeer uit. De rauwe industriële karakteristieken van de monumentale garage gecombineerd met warme Oost-Mediterrane elementen zorgen dan ook voor een moderne, warme sfeer.

Antolian Breakfast Fish Crudo Sabich dsc03091(1)

Neni’s Tel Aviv

Een stad waar de wereld samen komt en waar culturen, religies en culinaire tradities versmelten: Tel Aviv. Haya Molcho, de oprichtster van de NENI-restaurants, en haar vier zoons Nuriel, Elior, Nadiv en Ilan schetsen een levendig portret van deze bruisende en zich constant vernieuwende stad – de stad waar hun wortels liggen. Het boek bevat de lekkerste recepten, de mooiste verhalen en inspirerende afbeeldingen.

NENI Amsterdam opent haar deuren op een wel heel mooie locatie

Neni's Tel Aviv

€ 29,99
Shop

Het enige wat wij kunnen doen, is jou aanraden zelf op ontdekkingstocht te gaan bij NENI Amsterdam. Onze liefde ontstond afgelopen zomer, toen we de overheerlijke gerechten al mochten proeven en de familiesfeer mochten ervaren. Vanaf 8 februari 2019 is dit op iedere dag mogelijk en daar zijn wij heel erg blij mee!

NENI Amsterdam

Stadionplein 8
1076 CM Amsterdam
info@neni-amsterdam.nl
www.neni-amsterdam.nl