Op zaterdag 6 en 7 oktober 2018 wordt het unieke Healthy Fest Hotel geopend in Noordwijk! Dit hotel bevat werkelijk al jouw benodigdheden voor een gezond, maar ook ontspannen weekend. Je kunt zelf kiezen welke track jij volgt, deze hebben wij later in het artikel toegelicht. De start is zaterdag om 8.30 uur en het eindigt op zondag om 18.00 uur.

Healthy Fest Hotel

Tijdens Healthy Fest Hotel zullen specialisten als Arie Boomsma, Thirza van de Hoef, Kasper van der Meulen en vele anderen jou de gehele dag begeleiden en hun kennis en inzichten met jou delen. Kies de track die bij jou past en geniet van de zee, ruige duinen en strand gecombineerd met trainingen, sessies en workshops van de meest inspirerende (top)sporters.

De tracks

Elke track start met een welcome speech en shakes, rustig aan beginnen voordat je helemaal lost kunt gaan!

track 1 Track 2 track 3
  1. Track 1: Tijdens deze track wordt gewichtheffen, atletiek en gymnastiek in één trainingsvorm gecombineerd: namelijk, Crossfit. Wij gaven je al eerder tips, welke je hier leest, neem deze even door voordat je deel gaat nemen. Veel bewegingen op een hoog tempo, you better be prepared, want dat wordt zweten!
  2. Track 2: Een sterke core en strakke spieren, verschillende work-outs waarbij kracht en techniek centraal staat. Meet: Push the Power!
  3. Track 3: Niets is leuker dan samen sporten. Tijdens deze track doe je dan ook alles samen met je buddy. Je kunt elkaar extra motiveren en er samen voor de volle 100% voor gaan.
Track 4 Tracks 2 Track 6
  1. Track 4: Je wilt jouw mentale en fysieke staten optimaliseren, zonder dat het té zweverig wordt? Dan is deze track jou op het lijf geschreven. De kracht komt vanuit jouzelf, leer deze kracht toepassen.
  2. Track 5: Verleng je spieren en vergroot je bewegingsruimte tijdens de yoga-track. Wij gaven je al eens tips over ‘Waarom jij met yoga wilt beginnen‘. Lees het artikel en je kiest gegarandeerd voor deze track.
  3. Track 6: Last but not least de ‘Endurance track’. Deze track is lang, uitdagend, zwaar en je gaat tot het gaatje. Kortom, voor de bikkels onder ons. Klaar voor een uitdaging? Kies voor track 6.

Voor meer informatie over de verschillende tracks, kun je de website bezoeken. Wees er snel bij, de kaartverkoop is namelijk al gestart vanaf 15 juni, en hopelijk zien wij je daar!