Op zoek naar écht authentiek Indiaas street food? Dan ben je bij Shirkhan aan het juiste adres. Gevestigd in de hippe Foodhallen in Amsterdam, eet je bij dit Indiase street food concept de lekkerste authentieke gerechten. Van rotiwraps tot pittige tandoori curry’s: je ruikt het echte India al van ver!

Foodhallen Amsterdam

Authentieke Indiase keuken

Shirkhan is ontstaan vanuit een samenwerking tussen Yossi Eliyahoo (bekend van IZAKAYA, MOMO en The Butcher) en topchef Hariprasad Shetty. Met zijn Indiase roots en liefde voor de Indiase keuken, heeft chef Hariprasad een prachtig menu samengesteld met alleen de allerbeste smaken die Mumbai te bieden heeft.

Wij gingen langs om het menu te proeven. Wat je kunt verwachten? Denk aan authentieke Indiase tandoori curry’s met kip, lam of groente, klaargemaakt in de authentieke met mozaiek versierde tandoori oven. Ook de verse wraps van naanbrood, gevuld met kip of lam, roti, chutney en salade, zijn een absolute aanrader! Drink daarna een lekker drankje of cocktail aan de bar en je avondje uit is compleet.

Foodhallen Foodhallen

Shirkhan | Foodhallen Amsterdam | www.shirkhan.com | Zondag – donderdag 11:00 – 23.30, vrijdag en zaterdag 11:00–01:00 

Meer hotspots? We proefden ook het vegan menu bij Strandzuid