Heb jij het voornemen om dit jaar gezonder te eten én iets verantwoorder te snacken? Ja, je leest het goed: verantwoord snacken. Het kan. Zonder in te leveren op smaak, maar wél op calorieën! En dat willen we. Het populaire merk graze uit de UK heeft de perfecte oplossing bedacht voor gezond snacken. Gezonde snackboxen gemaakt van natuurlijke ingrediënten, gewoon, door de brievenbus. Wij weten het zeker: op voedingsgebied wordt 2020 een mooi jaar. 


Gezonder leven = lastig

Je zult het vast wel herkennen: je stelt jezelf voor om dit jaar écht gezond te gaan leven. Vanaf januari minder alcohol drinken, junkfood uit je dieet schrappen en teveel snoepen is al helemaal uit den boze. Vol goede moed begin je en vervolgens zit je een korte tijd erna toch weer aan de cocktails en de chips. En je bent niet de enige; we’ve been there, too. Wist je dat uit onderzoek blijkt dat vrouwen het gemiddeld zelfs moeilijker vinden om aan een gezonde levensstijl te werken dan mannen? Dit komt onder andere doordat we vaak veel willen doen, maar weinig tijd hebben. Daar komt dit jaar verandering in, met een beetje hulp.

Handig, snel en gevarieerd

Gezonde snackboxen in de brievenbus: graze is de perfecte oplossing om verantwoord te snacken. De snackboxen zijn voorverpakt en hebben alles wat je nodig hebt. Er zit precies genoeg in, en door de dichte portion control bakjes, riskeer je het niet om te overeten. Hierdoor hoef je zelf geen pogingen te doen om de perfecte portie uit te rekenen. Gezond leven wordt zo easy peasy.

In elke snackbox zitten vier bakjes gevuld met verschillende soorten gezonde snacks, met alleen natuurlijke ingrediënten. Daarbij zijn de snacks altijd laag in calorieën. Zo eet je dus gezond, en hoef je er zelf niks voor te doen! Je kan de snackboxen online bestellen om ze vervolgens gewoon op je deurmat aan te treffen. Ideaal!
Zeker als jij iemand bent die niet altijd de tijd, zin of inspiratie heeft om elke dag uitgebreid je tussendoortjes te gaan plannen, is dit ideaal voor jou. Want laten we eerlijk zijn: juíst met die tussendoortjes, gaat het vaak mis ;-).

Portie gecontroleerde snacks

Wat de Graze box zo leuk maakt, is dat je altijd verrast wordt met verschillende producten. Van hartige nootjes, Belgische chocolade tot aan kokosballetjes: het kan allemaal. De Graze snackboxen komen dan ook in verschillende varianten: een proteïne,- light,- zoete,- hartige- en gemixte box. Genoeg keuze dus om gezond die eerste paar weken (en maanden) van 2020 door te komen.

Probeer nu

Ben jij nu razend benieuwd geworden naar deze snackboxen én wil je je gezonde voornemens vooral voortzetten? Dan hebben we goed nieuws. Omdat wij willen dat iedereen zonder al teveel moeite gezonder kan snacken, hebben we een leuke actie voor jou! Met de code “FRESH” ontvang jij 50% korting op je eerste graze snackbox. Wedden dat jij je gezonde levensstijl dit jaar langer volhoudt dan de eerste week van januari?

Happy snacking!

Lees ook

Je goede voornemens volhouden én lekker blijven snacken? Dat doe je zo

5x gezonde snacks voor op het werk

Je goede voornemens volhouden én lekker blijven snacken? Dat doe je zo

12 gezonde snacks met minder dan 80 calorieën!

Je goede voornemens volhouden én lekker blijven snacken? Dat doe je zo

Deze 7 gezonde snacks helpen bij het afvallen