Oké, normaliter zijn we van de gezonde hapjes maar zoals jullie weten staat Freshhh voor balans. En heel soms, moet je een stuk Tony’s Chocolonely pakken om niet gek te worden! Dus wij werden natuurlijk erg blij toen onze Tony hun nieuwste guilty pleasure lanceerde. Na de Sinterklaas reep en glühwein kerstrepen, komen ze nu met een nieuwe variant voor Pasen. En oh mi gado, wat ziet deze er lekker uit!

Tony’s chocolonely paasreep

Naast de bekende paaseitjes van Tony’s (die gelukkig ook gewoon verkrijgbaar blijven), komen ze dit jaar met iets nieuws waar we heel blij van worden. Tony’s Chocolonely brengt namelijk een heerlijke paasreep op de markt die bestaat uit 32% melkchocolade, meringue en citroen. Klinkt dat niet ontzettend lekker? Wij vinden van wel!

Zoek en gij zult vinden

Tony heeft natuurlijk aan de tradities van pasen gedacht. We kunnen nu opzoek naar onze grote tony paasei, in de reep zit namelijk een paasei verstopt, alhoewel die niet heel moeilijk te vinden is.. Maar als er een gelegenheid is om chocola van Tony’s te eten, zijn wij blij! Het duurt nog wel even voordat het Pasen is, maar gelukkig is de reep al verkrijgbaar via de site van Tony’s Chocolonely.


Lees ook:

Chocolade; hoe gezond is het nou eigenlijk?

Dit is jouw lucky day! Van chocolade word je slimmer

De avocado chocolade reep staat nu op onze food-bucketlist!