Valentijn staat bijna voor de deur én de vraag die daarbij altijd terugkomt, wat of waar ga ik eten samen met mijn lover? Gaan we liever uiteten om er zeker van te zijn dat het eten smaakt? Of gaan we voor een niet zo romantische kant-en-klare pizza uit de oven? Ja, we zeggen het eigenlijk al dat laatste is niet zo heel romantisch. Dus, kies jij er toch voor om thuis te blijven dan kan jij je geluk niet op met deze bundel. In deze bundel staan receptjes die een smakelijk menu vormen voor een romantisch avondje. Op deze manier haal jij het restaurant gewoon naar huis!

Hét menu voor een haute cuisine valentijnsdiner 

Voorgerecht

Een lekker soepje is natuurlijk nooit verkeerd en tijdens valentijn past dit roodoranje soepje al helemaal goed op het menu. Mooi rood is namelijk niet lelijk. Dus ga aan de slag met dit overheerlijke soepje van zoete aardappel, kokos en punt paprika. Hij klinkt misschien heel ingewikkeld maar gelukkig is dit niet het geval. Je zal samen genieten, that’s for sure.

Zoete aardappel kokossoep met punt paprika

Zoete aardappel kokossoep met punt paprika
Photo by Ella Olsson

Hoofdgerecht

Het homemade-diner is nog lang niet afgelopen. We gaan over naar het hoofdgerecht en wij kunnen jou vertellen dat je maag nog lang niet vol is na dat healthy soepje. Daarom gaan jullie samen aan de slag met een paars aardappeltaartje. Het is lekker om daar een gegrild stukje zalm bij te bereiden. De smaken zullen elkaar perfect aanvullen en je bord is één groot kleurenpalet.

Paars aardappeltaartje met champignons

paars aardappeltaartje met champignons
Photo by Claudia Crespo

Nagerecht

Samen natafelen hoort er natuurlijk bij en Freshhh zal Freshhh niet zijn als we een niet zo healthy dessert omtoveren tot een verantwoorde versie. Daarom ga jij aan de slag met een zoete aardappel brownie. Want laten we heel eerlijk zijn, bij valentijn hoort chocola, toch? En om het toetje af te maken voeg je voor ieder een lekker bolletje vegan vanille ijs toe.

Healthy zoete aardappel brownies

Photo by Michelle Tsang

Als dit geen Valentijnsmenu is dan weet ik het ook niet meer. Heerlijke natuurlijke en zoete smaken die volledig aansluiten bij het mooie en romantische valentijn.