We houden ervan om met kerst ons huis vol te hangen met lampjes, kerstdecoratie en andere versieringen, maar hoe zit het eigenlijk met ons kerstdiner? We hebben hier erg ons best op gedaan en het verdient dan ook een goede presentatie. Dat begint natuurlijk allemaal bij de opmaak van je feesttafel. Hier vind je de trends van dit jaar en genoeg inspiratie om jouw kerstdiner te presenteren als een echte chef.


Servies en bestek

Waar presenteer jij je heerlijke kerstgerechten op? Precies, een prachtig bord die niet alleen bij je interieur, maar ook bij je gerecht past. Donkere, natuurlijke kleuren zijn dit jaar erg in trek!

Glazen

Een goed glas wijn bij het kerstdiner mag natuurlijk niet ontbreken of misschien wel een lekkere cocktail. Luxe glazen maken dit jaar je tafel helemaal af!

Puur natuur

Met onze milieubewuste gedachten halen we ook tijdens de feestdagen zo veel mogelijk van de natuur naar binnen. Vooral hout is dit jaar een must voor op de kersttafel!

Heel veel groen

De kleur van de natuur en ook die van onze kerstboom. Daarom is groen dit jaar ook weer de overheersende kleur in het land van kersttrends.

Shine like gold

Goud staat voor luxe en dat is precies hoe we de feestdagen ervaren. De laatste jaren zagen we de combinatie van groen en goud veel terugkomen in interieur trends en ook bij de feesttafel is dit de perfecte combinatie.

Lees ook

Trends en inspiratie voor de mooiste feesttafel

Accessoires voor op jouw kersttafel: dit zijn de mooiste!

Trends en inspiratie voor de mooiste feesttafel

Niet aankomen tijdens de feestdagen: hoe doe je dat?

Trends en inspiratie voor de mooiste feesttafel

Dit zijn de leukste kerstcadeaus voor een veganist