Het eerste Aziatische foodfestival, UMAMI Park, komt naar Amsterdam! Zondag 9 juli kan je in Café De Tropen, gelegen in het Oosterpark, genieten van allerlei lekkere Aziatische hapjes. Naast geweldig eten, zijn er ook leuke activiteiten gepland! En het leukste: gratis entree!

Food en meer

Er zijn deze dag 30 tot 40 standhouders waarvan de helft jou voor jou heerlijke Aziatische hapjes verzorgt, zoals dumplings, pad Thai en noodle soup. De andere helft biedt non-food producten aan zoals boeken, sieraden, kleding en meubels met een Aziatische touch.

Naast de lekkere hapjes kun je bij UMAMI Park terecht voor yogalessen, een wushu warroir workshop, Aziatische schmink lessen en springkussens. Ook kun je genieten van meditatiemuziek en wierook om helemaal tot rust te komen.

UMAMI

Umami staat voor de 5de smaak na zoet, zuur, bitter en zout. In Japan betekent het ook wel “heerlijkheid” of “hartig”. Er wordt veel gebruik gemaakt van deze smaak in Aziatische gerechten. Dus trommel je vrienden op en waan je deze zondag in Aziatische sferen!

Kijk voor meer informatie op de site of de Facebookpagina

iStock