Een heerlijk broodje voor de lunch, gezond en super simpel. Dit recept: broodje aardappelsalade maak je met plezier in de keuken. Maak het geheel naar eigen smaak, door bijvoorbeeld kruiden of extra peper toe te voegen. Ga vandaag nog aan de slag en geniet.
Bereiding broodje aardappelsalade
- Kook de krieltjes 8 tot 10 minuten net gaar en snijd een paar augurken en de witte ui fijn
- Pak een ruime kom en doe daar de mayonaise en yoghurt in. Voeg hier ook de augurk en de witte ui aan toe
- Meng alles even goed door elkaar, zodat een lekker sausje ontstaat
- Giet de krieltjes af en laat goed afkoelen. Snijd vervolgens de krieltjes in kleine stukjes en doe dit in de kom met daarin het sausje
- Pak een sneetje bruin brood en rooster die even kort in de broodrooster
- Als laatste voeg je nog wat zout en peper toe aan de aardappels (geheel naar eigen smaak)
- Leg het sneetje brood op een bord en doe daar een flinke schep overheerlijke aardappelsalade op en garneer dit met een plakje tomaat en bieslook
Eet smakelijk!
Tip: Als er nog genoeg aardappelsalade over is, kan je het gemakkelijk bewaren in een bakje die afgesloten kan worden en zet dit in de koelkast.