Zin in een gezonde lunch maar zit je zonder inspiratie? Probeer dan dit heerlijke rijk belegde broodje rosbief. Dit lunchgerecht is zo klaar en je hoeft er geen keukenprins(es) voor te zijn. Een gerecht voor iedereen!


Bereidingswijze broodje rosbief

  1. Begin met het voorverwarmen van de oven op 200 graden.
  2. Bak de broodjes nu af (volg instructies op de verpakking).
  3. Verwarm vervolgens de boter nu en laat de sjalotten 8 minuten aanzweten.
  4. Snijd ondertussen de broodjes doormidden en smeer de binnenkant in met mayonaise.
  5. Beleg nu de broodjes aan de onderzijde met rosbief.
  6. Verdeel tot slot de overige ingrediënten en je hebt een heerlijk broodje rosbief voor een vullende lunch!

 

Lees ook

Recept: broodje rosbief voor de grote honger

Gezonde wrap met kip shoarma en tzatziki

Recept: broodje rosbief voor de grote honger

Recept: passie brood met rosbief en rucola, een heerlijke lunch

Recept: broodje rosbief voor de grote honger

Lekkere toast met paddenstoelen, geitenkaas en walnoten