Overheerlijke chili sin carne maar dan anders
Ben jij net als ik in een Mexicaanse mood dan staan deze chili sin carne wraps misschien vanavond wel op tafel. Het is snel klaar, gemakkelijk te bereiden en je haalt de smaak van Mexico gewoon naar huis. Je draagt ook nog eens bij aan het milieu omdat er bij het maken van deze wraps geen gebruik wordt gemaakt van gehakt of ander vlees. Reden om nog meer te genieten van je avondmaaltje. Ik zeg, aan de slag!
Bereiding chili sin carne verpakt in een wrap
- Verwarm de oven voor op 210 graden en begin met het fijnsnijden van de groenten
- Besprenkel wat olijfolie in de wok en begin met het fruiten van de fijngesneden ui. Het is de bedoeling dat je de uiten glazig bakt
- Voeg de fijngesneden groenten toe aan de glazig gebakken uien en wok dit ongeveer voor 3 à 4 minuten goed mee
- Wanneer de 4 minuten om zijn schep je de chili-bonen bij de gewokte groenten
- Strooi hier de chili -en komijnpoeder over en schep dit nogmaals goed door elkaar. Eventueel kun je er nog wat extra zout overheen strooien naar smaak
Nu is het tijd om de chili sin carne te verdelen over de wraps
- Pak een grote ovenschaal en verdeel wat olijfolie over de bodem en randen
- Leg vervolgens de gevulde wraps met chili sin carne in de ovenschaal
- Strooi geraspte oude 30+ kaas over de wraps
Schuif de ovenschaal voor circa 10 tot 15 minuten in de voorverwarmde oven.
TIP: Wil jij wel het gevoel hebben dat je vlees eet? Koop dan vegetarisch gehakt van de vegetarische slager. Een echte goede vleesvervanger als je het mij vraagt!