Croissantjes, lekker voor een zondagochtend. Je kan ze natuurlijk naturel houden en kaas of aardbeienjam erop doen. Daarentegen zijn hartige croissantjes echt het proberen waard. Vandaag hebben we dit recept voor je: Croissantjes gevuld met spinazie. Maak ze klaar voor een borrel of als snack voor tussen de middag.
Benodigdheden
- Bakplaat met bakpapier en een kom
Bereiding croissantjes gevuld met spinazie
- Snijd de verse spinazie fijn en de olijven in kleine stukjes
- Meng dit samen met de feta door elkaar, voeg hier ook de peper en zout aantoe
- Leg een vel bakpapier op een bakplaat en rol vervolgens hierop het croissant deeg uit
- Verdeel het spinazie/feta mengsel over het deeg en strooi er ook een klein beetje chilivlokken overheen
- Rol het deeg met de vulling voorzichtig tot een vorm van een croissant en bestrijk met ei
- Zet de bakplaat in de oven en bak de croissantjes af in ongeveer 15 minuten
Eet smakelijk!