De smaak van mango, naar mijn mening fris en zoet. Kortom, overheerlijk. Deze mango smoothie bowl bevat niet enkel mango, maar ook veel ander fruit. Hij is te bereiden in maar 20 minuten en de kokosmelk zorgt voor een tropische en nóg frissere smaak!
Bereiding mango smoothie bowl
- Snijd de banaan, mango en 2 aardbeien in stukken en bewaar deze voor 20 minuten in de vriezer. Houd vier kleine reepjes mango en ongeveer 12 schijfjes banaan apart. Natuurlijk kun je het fruit ook een nacht van te voren in de vriezer doen, dit bespaard je de wachttijd
- Pak een keukenmachine of gebruik een mixer en doe doe hierin de bevroren banaan, mango en aardbeien
- Voeg de kokosmelk en een paar blaadjes munt toe en mix alles tot een gladde massa
- Verdeel het mengsel over 4 kommen en garneer met de pindakaas, kokosrasp, lijnzaad en het fruit wat je apart hebt gehouden
- Snijd als laatste de vier overgebleven aardbeien in schijfjes en verdeel deze ook over de kommen, natuurlijk 1 aardbei per kom
- Top af met een blaadje munt per kom
Genieten!
Tip: Je ontbijt wellicht vaak alleen of met je partner? Je kunt deze smoothie na het bereiden gemakkelijk bewaren in de vriezer. Haal hem een half uurtje voor consumeren uit de vriezer et voilà