Koolhydraat arme kokoskoekjes, of ook wel glutenvrij en én suikervrij! Voor de verandering ook geen kokos macronen maar lekkere chewy van binnen en knapperig van buiten kokoskoekjes.
Ze zijn super makkelijk te maken met maar 4 ingrediënten! Je zou er ook voor kunnen kiezen om havermeel te vervangen door amandelmeel of kokosmeel, het kan allemaal! Super lekker zijn deze koekjes met een warme chai latte..
Bereiding kokoskoekjes:
- Verwarm oven voor op 170 graden en leg een velletje bak papier op een bakplaat.
- Mix de ei in een medium grote kom.
- Voeg de honing, meel, en kokos toe aan het ei.
- Met een soep lepel, lepel je het beslag eruit in balletjes. Rol deze balletjes nog beter met de hand en leg op de bakplaat.
- Plet de balletjes zodat ze meer op koekjes lijken.
- Bak in de oven voor 15 minuten tot ze een goud randje hebben!
Lees ook:
Healthy glutenvrij bananenbrood met blauwe bessen en courgette
Gezonde glutenvrije pannenkoeken met boekweitmeel en cacao
Speltkoeken met cranberries en chocolade