Makkelijk om mee te nemen als lunch of tussendoortje naar werk/school. Simpel om te bereiden en deze low carb omelet wrap is ook nog eens om je vingers bij af te likken. Uiteraard kun je zelf variëren wat betreft de ingrediënten, maar als je een fan bent van zalm, is dit wel het ideale recept voor jou! Tijd om deze heerlijke koolhydraatarme lunch, eens uit te proberen.
Bereiding omelet wrap
- Snijd de verse spinazie fijn
- Doe wat olie in de pan en wok de spinazie.
- Kluts de eieren in een kommetje en breng deze op smaak met peper en zout.
- Meng dit met de spinazie.
- Bak de spinazie omelet in c.a. 5-10 minuten gaar.
- Snijd in de tussentijd de bieslook fijn en en laat de omelet afkoelen.
- Leg de plakken zalmfilet in het midden van de omelet. Verdeel hier de cottage cheese bovenop, gevolgd door de fijngesneden bieslook en wat pijnboompitjes.
- Rol de omelet op en snijd in plakjes.
Eet smakelijk!
Tip: Voor een vegetarische versie kun je de omelet natuurlijk ook met gebakken groentes eten.