Romige pasta, heerlijk na een lange dag werken. Elke hap is lekker, als je het aan mij vraagt. Deze tagliatelle met biefstuk en champignons is heel makkelijk te maken. Haal vandaag nog alle ingrediënten in huis en vanavond zet je een fantastisch gerecht op tafel.
Benodigdheden
Grote pan voor de pasta en twee koekenpannen.
Bereiding tagliatelle met biefstuk en champignons
- Doe de pasta in een grote pan en kook in ongeveer 10 minuten gaar
- Snipper het sjalotje en snijd de biefstukken in kleine stukjes, daarna snijd je ook de champignons in plakjes
- Fruit het sjalotje zachtjes aan in de koekenpan, voeg daarna de champignons en de Italiaanse kruiden toe
- Bak in de andere koekenpan de biefstuk in een beetje boter tot het gaar is. Houdt het wel goed in de gaten
- Schep de creme fraiche door de champignons en roer het even door. Snijd de zongedroogde tomaten in stukjes en voeg dit toe aan de saus. Je kan altijd een beetje water toevoegen als de saus te dik is
- Giet de pasta af en voeg dit toe aan de saus, roer dit even goed door
- Als laatste voeg je ook de biefstuk reepjes toe en het is klaar om geserveerd te worden
Eet smakelijk
Lees ook