Surf ’n turf, vlees en vis in een gerecht? Het zou misschien niet heel snel in je opkomen, maar geloof ons: het is dé perfecte combinatie. De smaken combineren heerlijk met elkaar en je hebt voor ieder wat wils. Ook makkelijk als je niet zeker weet of je nu zin hebt in vlees of vis! In dit recept combineren we garnalen met heerlijke biefstukreepjes en tagliatelle. Lees snel verder voor de bereidingswijze!


Bereidingswijze pasta met biefstukreepjes en garnalen

  1. Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking
  2. Smelt in een grote pan de boter en de olijf olie, fruit hierin de sjalotjes en de knoflook. Doe hier vervolgens ook de biefstukreepjes bij.
  3. Vul vervolgens aan met de citroensap, citroenrasp, zout, peper, suiker en de wijn aan toe. Kook dit ongeveer 3 tot 5 minuten.
  4. Doe er nu de garnalen bij en laat het geheel pruttelen. Vul eventueel aan met een klein beetje water van de pasta.
  5. Voeg de peterselie toe en roer het door de pan.
  6. Zodra de garnalen gaar zijn kun je de pan van het vuur halen.
  7. Maak af met de parmezaanse kaas en roer de pasta er door heen.
  8. Variatietip: Vul de pasta aan met wat verse cherrytomaatjes en bieslook.
  9. Geniet van de pasta met biefstukreepjes en garnalen!

Zin in nog een lekker recept met garnalen? Probeer dan eens deze pita met garnalen en gegrilde courgette. Toch meer dol op biefstuk? Dan is deze tagliatelle met champignons en biefstuk hét recept voor jou.