Nu modellen niet langer alleen maar maatje 0 zijn wordt er van hen ook steeds meer gevraagd om de sportschool in te duiken. Modellen hebben van zichzelf natuurlijk vaak de genen die hen eindeloze, mooie lange benen hebben gegeven. Ook houden ze zich aan een heel strak dieet. We zeggen absoluut niet dat je jezelf met deze topmodellen moet vergelijken, maar je kunt je er natuurlijk wel door laten inspireren. Een Victoria’s secret workout is weer eens iets anders dan een rondje hardlopen!

 

Romee’s buikspierkwartier

Deze dame ken je misschien wel. Topmodel Romee Strijd is namelijk een Hollandse dame en liep in 2014 haar eerste Victorias Secret show. Inmiddels is ze moeder en staat het modellenwerk op een lager pitje. In dit filmpje laat zij zien welk buikspierkwartier zij doet om haar modellenlichaam in shape te houden.

Total body workout

Ben je meer op zoek naar een Victoria’s secret workout waarmee je je hele lichaam aanpakt? Probeer dan deze 30 minuten full body workout. Zo heb je je halve uur intensieve beweging van de dag weer gehad!

Die benen……..

We noemden het al even, maar een van de meest indrukwekkende lichaamsdelen van modellen vinden wij die benen. Eindeloos lang en precies genoeg spier. Een van de redenen dat hun benen zo mooi lang lijken is omdat ze de binnenkant van hun benen flink trainen. Kijk wat deze manier van trainen voor jouw benen kan doen en probeer de onderstaande workout.

Is een Victoria’s secret workout toch niet echt iets voor jou? Er zijn ook minder intensieve manieren om je lichaam te trainen. Zo zorgen deze 5 yogaoefeningen voor een platte buik  en kun je met deze yogaoefeningen perfecte ronde billen creëren.