December staat weer voor de deur en dat betekend gezelligheid. In de maand december wordt misschien nog door velen sinterklaas gevierd en door de meeste ook kerst. De grote vraag die iedereen zichzelf altijd stelt is wat voor cadeau moet ik nou kopen voor mijn vader, oma, broer of zus? Het blijft lastig, maar wij hebben voor jou 6 top cadeaus gevonden!


Limited edition Hendricks Gin

Een lekkere drank is altijd een goed idee als cadeau. Deze Limited edition Hendricks Gin is in 2 varianten te verkrijgen. Er is ook een derde design gemaakt, maar helaas is deze niet voor iedereen te verkrijgen. Die is namelijk alleen te koop op Schiphol en andere vliegvelden. Het Secret Order giftpac bestaat uit een 70 cl fles Hendrick’s Gin met een mooie kop en schotel. De richtprijs voor dit cadeau is €35,99 en te koop bij Gall&Gall, Sligro en andere slijterijen.

P.F. Candle co

P.F. Candle co kaarsen zijn handmade kaarsen van 100 % soya wax. Je kunt de kaarsen in 2 verschillende groottes kopen en in verschillende geuren zoals bijvoorbeeld, ‘Spicey pumpkin’, ‘Irish Whiskey’ en ‘Golden Coast’.  De kaarsen zijn ongeveer €15 euro per stuk.

Basic to brilliance

Basic to brilliance is een schitterend nieuw boek van Donna Hay. Het boek is prachtig vormgegeven en in het boek deelt Donnay Hay haar basisgerechten. Bij elk gerecht geeft donna slimme variaties zodat één recept kan groeien tot meerdere gerechten. Het boek kost €35 euro.

Stella McCartney parfum

Stella McCartney is vegetarisch en daarom gebruikt ze geen dieren voor welk deel van de productie dan ook. Ze heeft haar bedrijf de opdracht gegeven om milieuvriendelijke materialen te gebruiken zoals kunstleer en zoveel mogelijk biologisch katoen. Deze instelling zie je ook weer terug in haar Beauty producten. Ze heeft een eigen parfum lijn wat voor elke (vegan) vrouw natuurlijk een top cadeau is! De Stella McCartney parfum ‘Stella’ is nu verkrijgbaar voor €88,93 (100 Ml)

Pakket van Lush

Lush is een Brits bedrijf dat vegetarische en niet op dieren geteste ingrediënten in hun cosmetica gebruiken. Het merk bestaat bekend om hun kleurrijke bad-producten en zepen, maar de winkel heeft nog veel meer te bieden. Ze verkopen ook producten voor onder anderen gezichtsverzorging, make-up, haarverzorging en bodylotions. Lush verkoopt in de winkel leuke pakketten die je zelf samen kunt stellen of je kunt al een samengesteld pakket uitkiezen. De pakketten zijn verkrijgbaar vanaf ongeveer €19.95.

Photo by refinery29.com

Lees ook:

Duurzamer wijn drinken? Dit zijn de 5 lekkerste biologische wijnen

Aromatherapie: 5 geuren die je gezondheid stimuleren

Vegan? Dit zijn de 7 leukste ‘vegan steden’ voor een weekendje weg!