Wait, what? Komt er een kaasbar in Amsterdam? Ja, je leest het goed, en het is een droom die uitkomt. Helaas hebben we alleen wel afscheid moeten nemen van onze geliefde banketbakkerij De Taart van m’n Tante in de Ferdinand Bolstraat…


Kaas, kaas en nog eens: Kaas!

De kaaskoppen worden maar verwend met eerst een kaasfondue restaurant en nu ook nog een kaasbar. Wat wil je nog meer? Helaas hebben we wel afscheid moeten nemen van de populaire banketbakkerij De Taart van m’n Tante. Na dertig jaar hebben ze er een punt achter gezet, en de nieuwe eigenaren van het pand hebben (gelukkig maar) gekozen voor een kaasbar waar je kan genieten van heerlijke kaas met een lekker wijntje.

Kaasbar Amsterdam

Voor de zoetekauwen is het gelukkig niet helemaal voorbij nu De Taart van m’n Tante weg is. De bakkerij, die zich bevindt aan de Eerste Jacob van Campenstraat, blijft gewoon in gebruik en start zelfs in januari met het zeventiende seizoen. Wanneer we kunnen genieten van de kaasbar? Dat is nog niet helemaal bekend, maar wij kunnen in ieder geval niet meer wachten.

Zie ook

Amsterdam opent allereerste kaasbar, and we can’t wait!

Recept: vegan kaasvlinders

Amsterdam opent allereerste kaasbar, and we can’t wait!

Recept: verse kaasfondue om te dippen!

Amsterdam opent allereerste kaasbar, and we can’t wait!

Tosti met courgette, asperge en geitenkaas