Het weekend vieren doe je wat ons betreft het beste met goede vrienden, lekker eten en natuurlijk een glas (of paar glazen) wijn. Er zijn steeds meer soorten wijn te koop, die overal vandaan komen. De wijnliefhebbers onder ons zullen ze het liefst allemaal willen proeven. Toch kom je heel vaak met de zelfde oude vertrouwde flessen thuis. Daar is natuurlijk niks mis mee, maar met het aanbod dat we tegenwoordig hebben is het zonde niet meer van al die lekkere wijnen te proeven! Gelukkig is hier nu een oplossing voor.


Iedere maand een aangename verrassing

Met al die wijnen die tegenwoordig beschikbaar zijn, zie je soms door de bomen het bos niet meer. Je wil graag een nieuwe wijn proberen, maar hoe weet je nu welke wijnen aansluiten bij wat jij lekker vindt? Dit begreep Vinobox en daarom komen zij met een oplossing. Zij gingen voor jou op zoek naar de lekkerste wijnen en weten precies wat aansluit bij jouw smaak. Volgens Vinobox hoef je dan ook geen vinoloog te zijn om te weten wat je lekker vindt. Daarom willen zij graag van je weten wat jij lekker vindt, zodat zij op basis van jouw voorkeur een selectie van lekkere wijnen maken. Deze sturen ze vervolgens naar je op in een klein-maar-wijnbox.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Vinobox (@vinoboxnl)

De Klein-maar-wijnbox

De ‘Klein-maar-wijnbox’ is een tasting kit die het mogelijk maakt om thuis een wijnproeverij te houden. In deze box zitten vier kleine flesjes wijn. Onder virtuele begeleiding van een sommelier geef je elk van deze wijnen een cijfer. Je stuurt je cijfers vervolgens op, waardoor Vinobox beter leert kennen wat jouw smaak is. Bij de volgende wijnbox zul je meteen merken dat het meer op jouw voorkeur is afgestemd. Zit er nu een wijn bij die je super lekker vindt? Dan krijg je van Vinobox de beste prijs om de wijn na te bestellen.

Vinobox is altijd flexibel

Vinobox stuurt je de komende maand een wijnbox op, waarin wijnen zitten die aansluiten bij jouw smaak. Zo geniet je elke keer van verrassende wijnen, waarvan je zeker weet dat ze bij je passen. Verder zit je nergens aan vast, dus als het even niet uitkomt kun je altijd in een klik een pauze inlassen. Daarnaast geven ze 100 % geniet garantie. Bevalt de wijn niet? Dan krijg je gewoon je geld terug. Benieuwd? Kijk dan eens op de website van Vinobox!