Alle vrouwen (én mannen!) met grote billen mogen in hun handjes knijpen, want jullie blijken niet alleen gezonder, maar ook nog eens slimmer te zijn!


Meer vet op de heupen

Mensen met een goed gevulde derrière en een flinke heupomvang mogen gerust wat meer pronken ermee! Het schijnt namelijk helemaal niet erg te zijn om wat extra vet rond de heupen te hebben. Hoewel overgewicht natuurlijk ongezond is, blijkt uit onderzoek aan de Universiteit van Oxford en het Churchill Hospital in Engeland, dat dit plaatselijke vet ziektes als diabetes en hartziektes voorkomt.

Een Amerikaanse arts vertelt aan ABC News: “Als je vet hebt, dan kun je beter vet hebben bij je onderlichaam.” Dit omdat mensen met een peervormig lichaam het vet op de ‘juiste’ plekken hebben. Dit omdat het betekent dat je vet op de heupen in plaats van rondom je organen zit. Het hebben van meer vet rondom de heupen staat  tevens gelijk aan het produceren van hormonen die suiker metaboliseren.

Tip: Dankzij deze yoga houdingen krijg jij mooie strakke billen

Dikke billen en omega 3

Wetenschappers van de Universiteit van Oxford (Verenigd Koninkrijk) hebben bij 16.000 vrouwen een onderzoek uitgevoerd dat aantoont dat dames met stevige billen intelligenter zijn dan meiden met een slanker achterste.

Dit komt door de grote hoeveelheden Omega-3-vetzuren die nodig zijn om grotere billen te krijgen. Van Omega-3 wordt gezegd dat het de hersenontwikkeling stimuleert. Het effect wordt bovendien doorgegeven. De Oxford-onderzoekers concluderen dat ook de kinderen van vrouwen met een groot achterwerk slimmer zijn.

Echter geldt het dus niet voor mannen en vrouwen die veel squatten.. jammer. Gelukkig zijn er altijd uitzonderingen (Ja, gelukkig maar! Want ook ik ben niet geboren met een grote bilpartij.. en vind mezelf toch best slim, zo af en toe ;))


Lees ook:

Onderzoeker zegt dat over 8 jaar de helft van alle kinderen autisme heeft.

Onderzoek: Dit moet je eten om je buikvet kwijt te raken

Onderzoek: Het drinken van wijn voor het slapen, helpt je afvallen!