Waar wijn wel niet allemaal goed voor is! Dit geweldige nieuws komt voort uit een studie van de Harvard University en de Washington University. Het onderzoek toonde aan dat als je twee glaasjes witte wijn drinkt voordat je naar bed gaat, dit je helpt afvallen!


Wijn & Afvallen

Waarom helpt het je afvallen? Uit het onderzoek blijkt dat als je deze twee glazen witte wijn vlak voor het slapen gaan drinkt, je lichaam tijdens je slaap vet gaat verbranden. Het lijkt een beetje te goed om waar te zijn maar hé, het is wetenschappelijk bewezen!

Maar niet alleen witte wijn heeft z’n voordelen. In Canada, aan de universiteit van Alberta is er namelijk nog een andere studie gedaan. Eentje waarin ze hebben aangetoond dat een glas rode wijn, net zo effectief is als een uurtje sporten.

Ik denk dat we in plaats van een conclusie, gewoon even een flesje wijn open trekken nu! Het liefst een van deze heerlijke biologische wijnen waar we eerder al eens over schreven! Die schaf je trouwens supervoordelig aan met deze Wijnvoordeel kortingscode. Enjoy!