Restaurant Kluis ‘De verborgen schat van de Haarlemmerstraat’. Deze gloednieuwe hotspot heeft de naam te danken aan het pand vol herinneringen en historie. Het oude bankgebouw aan de Haarlemmerstraat: het jaren ’20 Amsterdamse bankgebouw is geen opslag meer van goud, maar naar onze mening nu van nog grotere waarde. Een verzameling van smaken in een royaal restaurant, bar en de oude kluis.

All-day concept

Het menu van de Kluis is verfijnd en eigenzinnig. De hele dag kun je er genieten van het ontbijt en de lunch tot aan een dinermenu vol internationale lievelingen. Daarnaast zorgt de uitgebreide wijnkaart voor heerlijke bijpassende wijnen bij elk gerecht. Waar je zou denken dat je naar Kluis gaat om je bankrekening te legen, blijkt het ook nog een toegankelijke spot te zijn. Laat jezelf verassen door het eigenzinnig tastingmenu van 3 tot 6 gangen.

Waar de historie rijk is, is het menu verfijnd en eigenzinnig

Foto 03-10-18 20 41 50 Kluis-1386 Kluis-1423 Kluis-0007 Kluis-9989

Daal af naar de kelder

Vanuit de immense ramen kijk je uit over de binnenplaats. Waan je in de New Yorkse allure door de bakstenen muren, grote planten en leren banken. Wil je echt de historie van het gebouw beleven? Daal dan af van de brede stenen trap, door de betegelde hal met het originele tegelwerk. De nissen gevuld met kaarslicht leiden je richting het ‘vloeibare goud’: de mooiste, meeste elegante wijnen. Allen met het diner te combineren in een wine pairing.

Kluis-0273 Kluis-0262 Kluis-0261 Kluis-1295

Grand Opening

Op 24 oktober aanstaande kun je de kluis komen kraken tijdens de grand opening van het restaurant. Geniet van een welkomsdrankje en de signature bites en maak kans op prijzen zoals een geheel verzorgd diner voor twee personen. Bekijk hier het grand opening event en wij hopen je daar tegen je te komen!

Restaurant Kluis
Haarlemmerstraat 118, Amsterdam
T. 020 811 4250
www.kluisrestaurant.nl

Meer hotspots

Hotspot: Restaurant Kluis, een verborgen schat!

Restaurant REX, Hilversum: Walhalla voor de Street food lover!

Hotspot: Restaurant Kluis, een verborgen schat!

Kijk je ogen uit en geniet in de Kanarie club!