Je huid is een reflectie van je gezondheid. Onze huid is ons grootste orgaan (yep, het is een orgaan) en het laat ons zien hoe goed we scoren op de gezondheidsmeter. A;s je veel water drinkt, pure en gezonde voeding eet en genoeg beweegt, zal je huid een stuk zuiverder zijn dan wanneer je elke dag een pak koekjes eet, rookt, te weinig water drinkt en vrijwel niet beweegt. Natuurlijk spelen ook dingen als je leeftijd, genen, make-up gebruik én weersomstandigheden mee. Want kou maar ook warmte kunnen een impact op je mooie huidje hebben. En dus kan je huid ondanks (hoe goed je ook eet) geregeld wel even een oppepper gebruiken.

Omdat wij bij Freshhh geloven in natuurlijke producten (alles wat je op je lijf smeert wordt opgenomen in je bloed) is er niks beter dan een voedend gezichtsmaskertje met producten die je niet alleen op je huid zou willen smeren, maar die je in je lichaam zou willen stoppen. Dus speciaal voor jullie, een masker waarmee je je gezicht hydrateert, voedt en verzacht, en alles komt uit eigen keuken.

Avocado gezichtsmasker

De ingrediënten (voor ongeveer 3 maskertjes):

  • ½ avocado
  • 1 el citroensap
  • 1 tl  (‘rauwe’) honing
  • 2 el havermout
  • 1 tl appelazijn

Haal het vlees uit de avocado en mix dit met een staafmixer of keukenmachine samen met de andere ingrediënten fijn. Schep het in een potje en smeer ongeveer 1/3 op je gereinigde gezicht en laat het 30 minuten inwerken. Spoel het daarna af met lauw water. Doe dit 3 keer in de week. Your skin will love it! Zorg ervoor dat je de rest van het masker in de koelkast bewaart, dan blijft het goed. Shine on!