Heerlijk kunnen genieten van een lekker stukje pizza zonder je zorgen te maken of het ongezond is of veel calorieën bevat? No worries! Bij SUGO kun je deze zorgen gewoon vergeten. Deze week hebben wij genoten van een heerlijke lunch bij SUGO in Amsterdam. We hebben de lekkerste gezonde pizza’s mogen proeven en hebben zelfs een kijkje genomen in de keuken.

SUGO Pizza

De eigenaren van SUGO, Herman Hell en Hugo Kruijssen, hebben hun inspiratie gehaald uit het heerlijkste streetfood uit Rome. Behalve de vierkante vorm, zijn de pizza’s anders dan andere pizza’s. Het assortiment van SUGO is onwijs groot. Naast de standaard pizza’s zijn er meer dan 40 andere smaken om uit te kiezen. Hiervan worden er elke week twintig smaken vernieuwd. Variatie is er dus genoeg! De portie zijn iets kleiner, zodat je de mogelijkheid hebt om veel verschillende smaken uit te proberen.

‘No guilty, just pleasure’

Je zult je vast afvragen wat deze pizza’s nou zo bijzonder maakt. Om te beginnen is het deeg van deze pizza’s erg uniek. Er wordt ontzettend veel tijd en aandacht in gestoken om het deeg zo lekker en gezond te laten smaken. Het deeg wordt maar liefst 72 uur gerezen, voordat het gebakken wordt. Ook zijn er geen smaak- en kleurstoffen aan het deeg toegevoegd, dit maakt het nog gezonder! Daarnaast zijn bijna alle ingrediënten en toppings zelf ook erg gezond. Zo wordt kaas alleen voor de smaak gebruikt. De bodem heeft geen vet nodig, deze is al heerlijk van zichzelf! Vooral voor de vegans onder ons is er dan ook genoeg om uit te kiezen!

De zorg voor onze planeet is de verantwoordelijkheid van iedereen – SUGO Pizza

Anno 2018

We hebben duurzaamheid hoog in het vandaal staan anno 2018. SUGO Pizza staat hier dan ook voor, de zorg voor onze planeet is de verantwoordelijkheid van iedereen. De keten maakt gebruik van natuurlijke bronnen en streeft naar een beter welzijn van dieren. Zo zijn het meel, de vleeswaren en de kazen afkomstig van familiebedrijven in Italië. En zijn de koffie, thee, wijnen en sappen allemaal biologische en zo veel mogelijk fair trade. De kers op de taart? Het verpakkingsmateriaal is gemaakt van gerecycled karton! Oké, waar wacht je nog op? Ga snel op zoek naar de SUGO Pizza locatie bij jou in de buurt!

sugo14 sugorestaurant-2

SUGO Pizza

Ferdinand Bolstraat 107

T. 020-3638737

www.sugopizza.nl

 

Meer hotspots

SUGO Pizza: genieten van pizza’s, zonder schuldgevoel!

Restaurant REX, Hilversum: Walhalla voor de Street food lover!

SUGO Pizza: genieten van pizza’s, zonder schuldgevoel!

Kijk je ogen uit en geniet in de Kanarie club!