Wie jarig is trakteert! Toch kan het soms knap lastig zijn wat je je vrienden, collega’s of klasgenoten voor moet schotelen. Bijvoorbeeld wanneer er allergieën in de groep zijn of wanneer je je kind een verantwoorde snack mee naar school wilt geven. Wij van Freshhh hebben de oplossing voor je, namelijk de suikervrije, glutenvrije en vegan gebakjes van Greetz.

suikervrij


Suikervrij, glutenvrij en vegan

Bij Greetz kun je al jaren meer dan alleen een kaartje sturen. Je kunt ook boeketjes, ballonnen, chocola en taart bestellen en laten bezorgen. Dat laatste is vooral handig als je zelf geen tijd hebt om de keukenprinses uit te hangen, maar je gasten wél iets lekkers voor wilt schotelen. Maar zoals inmiddels wel bekend, weten we bij Freshhh graag precies wat er in ons eten zit. Daarom heeft Greetz nu iets nieuws, namelijk de optie om suikervrij, glutenvrij en vegan gebak te bestellen én te laten bezorgen.

De keuze is reuze

Als je denkt dat je keuze in suikervrij en glutenvrij gebak beperkt is, dan heb je het mis. De traktaties komen in allerlei verschillende soorten en maten. En reken maar dat jouw favoriete smaken daarbij zitten. Denk aan:

  • Lemoncurd tartelette
  • Citroen frambozentaartje
  • Appel kaneeltaartje
  • Brownie
  • Worteltaart

vegan


Zes dagen per week

Een doos vol met jouw favoriete gebakjes kun je zes dagen per week laten bezorgen waar je maar wilt. Thuis, op je werk of zelfs op school, aan jou de keuze. Het enige dat jij nog hoeft te doen is trakteren. En vergeet er zelf niet één te nemen. Of twee… Enjoy!


Meer gezonde snacks

Inspiratie voor suikervrije, glutenvrije en vegan traktaties

Gezonde snack: geroosterde hazelnoten met chocolade

Inspiratie voor suikervrije, glutenvrije en vegan traktaties

Avond snacks: de beste snacks voor 's avonds laat

Inspiratie voor suikervrije, glutenvrije en vegan traktaties

Onze 5 favoriete gezonde tussendoortjes