Als je een echte sushi fan bent, heb je vast en zeker wel eens gehoord over SushiSamba. 1 van ’s werelds meest exclusieve sushi restaurants. En jawel, dit restaurant komt nu ook naar Amsterdam.

New York, Londen en nu Amsterdam

De sushiketen zit nu alleen nog gevestigd in New York en Londen, maar binnenkort kunnen ook wij kaaskopjes voet zetten in de exclusieve tent. Maar als je denkt dat je even kunt binnen wippen, omdat je zin hebt in sushi, sta je waarschijnlijk binnen 5 minuten, met een lege buik weer buiten. Een avondje eten bij SushiSamba moet je namelijk geruime tijd van te voren plannen en reserveren. De gemiddelde wachttijd voor een een plekje is twee maanden(!) als je een beetje geluk hebt tenminste.

SushiSamba

Het lange wachten zal het echter wel waard zijn. Via Gewoon voor Hem kwamen we erachter wat voor geweldige gerechten chef Claudio Cardoso hier allemaal klaarspeelt. Geen standaard all you can eat en kleffe rijstballetjes die al net iets te lang achter de balie liggen. Nee, exclusieve en goed verzorgde gerechten als een “Braziliaanse Churrasco Rio Grande met ribeye, chorizo en picanha”, uhm.. wat zeg je? En een Moqueca Mista (een traditioneel zeevruchten stoofpotje van garnalen, inktvis en zeebaars met kokosnoot en limoen). En dit zijn nog maar 2 gerechten uit de ruime keus aan luxe exotische asian fusion verrassingen en sushi die de op de kaart staan.

Leuk om te weten: vanaf 8 september kun al reserveren!

SUSHISAMBA Amsterdam | Max Euweplein 64 | Amsterdam


Lees ook:

Pop-up: proef deze maand voor het eerst een Japanse azijn cocktail!

9 en 10 september: Sushi Festival Rotterdam: de Langste Sushi bar van heel Nederland!