Het wordt weer kouder buiten, we kunnen niet meer massaal met z’n allen op het terras gaan zitten (zelfs heaters helpen je straks niet meer), maar je wil toch je vrienden blijven zien. De oplossing? Een diner thuis! Met deze kaarten heb jij in ieder geval al een fantastische uitnodiging voor het etentje in kwestie

1. Iets te vieren

Diploma behaald, nieuwe baan binnen gehengeld of wil je simpelweg het leven vieren met de mensen die je lief hebt? Dan hebben wij de perfecte uitnodiging voor een etentje (en een goede borrel, natuurlijk) voor je. Je kan ‘m zelfs personaliseren, om de genodigden extra speciaal te laten voelen.

Uitnodigingen kaarten

2. Voor de Birthday Brunch

Cupcakes, scones, oeuf brioche.. Loopt het water je al in de mond? Bij je gasten waarschijnlijk ook. Vooral als ze dit kaartje van je ontvangen, als uitnodiging voor je brunch. Of dit nou voor je verjaardag, een bepaalde viering of gewoon omdat ‘t kan is, met deze kaart zijn ze er in ieder geval allemaal klaar voor. Je kan zelfs de tijd, plaats én namen op de voorkant laten zetten.

Uitnodigingen kaarten

3. Jeugdsentiment

Sorry, maar wie kent deze nog? Dit is de perfecte kaart voor jou en je vrienden (mits je allemaal Puk van de Petteflet hebt gebinged vroeger) om even oude herinneringen op te halen. En misschien als voorbode van je wellicht iets mindere kookkunsten, maar lucky you: daar hebben wij natuurlijk de perfecte recepten voor. Niets houdt je meer tegen!

Uitnodigingen kaarten