We zijn gek op vrijdagmiddagborrels. Een perfecte manier om het weekend in te luiden en contact met je collega’s te onderhouden. Toch tellen die calorieën natuurlijk flink op wanneer we wekelijks aan de borrel met bitterballen gaan. Daar hebben we nu de oplossing voor gevonden: David Lloyd Amsterdam!


Natuurlijk vinden we bij Freshhh dat je nog steeds gewoon die #vrijmibo moet bijwonen. Gelukkig hoef je vanaf nu niet te kiezen tussen fit het weekend in óf met een buik gevuld met alcoholische versnaperingen en bitterballen. Fit blijven én gewoon die vrijdagmiddagborrel bijwonen kan nu namelijk tijdens Fittest Friday bij David Lloyd in Amsterdam.

Fittest Friday bij David Lloyd

Vanaf nu rol jij fit en gezond de kroeg in, want van tevoren heb je al flink wat calorieën verbrandt in de sportschool. Elke laatste vrijdag van de maand start je tussen 16.00 en 21.00 uur bij sportschool David Lloyd Amsterdam je weekend fit en fris! En het fijne: de toegang is voor iedereen gratis!

Op deze dag kun je gratis gebruik maken van alle faciliteiten. David Lloyd Amsterdam heeft op deze dag een aangepast lesprogramma, van hot yoga en yin yoga tot een BLAZE-workout met live-DJ. Ook kun je ervoor kiezen zelfstandig te trainen of gebruik te maken van de spa en het zwembad, want bij David Lloyd clubs hebben alles onder één dak. Na de workouts staan er gezonde bites en heerlijke mocktails klaar om het weekend in te luiden.

Aan de borrel na Fittest Friday? Dit is de leukste hotspot van Amsterdam voor je vrijmibo!

Fit het weekend in

Voor velen staat het weekend gelijk aan het loslaten van schema’s en gezonde routines. Tijd voor comfort food, uitslapen, drankjes en plezier! Snappen wij helemaal. Hoe lekker is het dan juíst om die laatste werkdag van je week nog even af te sluiten met een HIIT training, fitness-sessie of even een bezoekje te brengen aan de sauna of spa?

Plan je bezoek!

Vrijdag 31 januari vindt de eerste editie plaats van Fittest Friday bij David Lloyd aan de Overtoom. Kun je deze editie niet bijwonen? Zorg dat je de tweede editie op 22 februari van Fittest Friday bij David Lloyd niet mist. Inschrijven kan bij binnenkomst of voorafgaand via deze link. Zorg ervoor dat je op tijd bent, want vol is vol. Wij zien het wel zitten: een fitness-sessie, spa bezoekje en mocktail achteraf. Lang leve de ‘vrijmibo’ ;-).

Mindful Sunday

Kan je om de een of andere reden (helaas) niet naar Fittest Friday? Geen probleem: op zondag 16 februari wordt er een Mindful Sunday georganiseerd, met als gast mindfulness trainer Wouter de Jong. Je kunt hier gratis aan deelnemen en luisteren naar een lezing met praktische tips en oefeningen. Voorafgaand zijn er twee Glow Yoga-sessies om lekker tot rust te komen. Je kunt je hier inschrijven voor Mindful Sunday. Als dat geen fijne manier is om het weekend af te sluiten, weten wij het ook niet meer!

Welke sportvriend(in) neem jij mee voor een sporty sessie bij David Lloyd?

Zie ook

Fit het weekend inluiden én afsluiten? Dat doe je bij David Lloyd Amsterdam

NENI Amsterdam: de verrassende Oost-Mediterrane hotspot

Fit het weekend inluiden én afsluiten? Dat doe je bij David Lloyd Amsterdam

5 x stretchoefeningen voor tijdens het werk

Fit het weekend inluiden én afsluiten? Dat doe je bij David Lloyd Amsterdam

Altijd ziek in de vakantie of het weekend? Dit kan de reden zijn