Yoga Amsterdam

Eerder schreven wij al over yogastudio’s in Eindhoven, maar in het hartje van Nederland zijn er ook een aantal goede plekken waar yoga wordt gegeven! Wij hebben een aantal goede yogascholen in Amsterdam voor je op een rijtje gezet! Om even te ontsnappen aan je drukke werkleven of roepende studie deadlines..

Absolute Yoga

Op de Overtoom vind je Absolute Yoga. Deze yogaschool biedt naast normale lessen ook hot yoga aan! Alle posities voer je uit in een ruimte waar het 40 graden is, heftig! Ook brengen zij de yogalessen regelmatig naar buiten, in het Vondelpark, om in de buitenlucht helemaal tot rust te komen.

Absolute Yoga

Secret Yoga Club

Wil je iets extra’s? Iets unieks? Secret Yoga Club zit nooit in dezelfde studio. Ze zoeken iedere keer een andere plek om hun sport te beoefenen. Daarom zijn de locaties ook geheim en doen zij hun naam eer aan!

Secret Yoga Club

Yogafest

In een monumentaal pand bij het Westerpark zit yogastudio Yogafest. Ingevlogen teachers staan klaar om voor jou de beste yogalessen te geven. Er worden workshops gegeven als Peace of mind, Ayurveda en yoga en Brightening your inner skies. Ook zit er een café naast, waar je heerlijk kunt eten. Er zijn ook vegan opties!

Buiten yoga proberen? Op een surfplank? Lees het hier! 

Yoga Fest

Volksyoga

Mooi uitzicht bij je yogasessie? Dat kan! Bij volksyoga volg je yoga op het dak van het Volkshotel. Dat is nog eens een prachtige ervaring! Hier volg je een mix van Vinyasa, Hatha en Yin Yoga. Voor slechts €10 kun je een eenmalig lesje volgen!

Volksyoga

Delight Yoga

Midden in Amsterdam vind je Delight Yoga, waar ze bieden verschillende soorten yoga aanbieden, waaronder Vinyasa, Astanga Led, Hatha & Pranayama, Yin Yoga en Mysore. Ze bieden ook verschillende workshops waardoor jij een goede introductie krijgt van een specifieke yogasoort of masterclasses kunt volgen. Na je yogales kun je genieten van een lekker kopje thee in één van de sfeervolle tearooms!

Delight Yoga