Met de drukke levensstijl die velen hebben kunnen we er bijna niet omheen: een heerlijk yogalesje om even tot rust te komen. Eindhoven heeft momenteel meerdere yogastudio’s die allemaal hun eigen kenmerken hebben. Wij hebben er een aantal voor jullie opgezocht!

De Yoga Studio

Deze yogastudio geeft al meer dan 10 jaar kwaliteitsyoga in het centrum van Eindhoven. Denk aan Poweryoga, Yin Yoga, Ashtanga Mysore en kidsyoga. Ook organiseert De Yoga Studio regelmatig inspirerende workshops met bekende docenten uit binnen- en buitenland! Daarnaast kun je hier ook nog terecht voor massages, ayurveda en pedicures.

De Yoga Studio

Yoga Trainer

Bij Yoga Trainer krijg je les van professionele, gedreven teachers. Je hebt de keuze uit 5 yogastijlen. Poweryoga, Yinyoga, Vinyasa, Yin-Yangyoga en ademtraining. Ook hier kun je terecht voor workshops als conscious breathing, meditatie challenges, loslaattraining en connective yoga. Er zijn meerdere ruimtes die er zo ontspannend uit zien dat je alleen bij het kijken naar de plaatjes ervan spontaan zen wordt..

Yoga Trainer

Pure Silence

Dit is een yogastudio net buiten het centrum van Eindhoven. Pure Silence is gespecialiseerd in Ashtanga en Yin yoga! Er zijn twee ruimtes die gebruikt worden voor yogalessen en workshops en ontspanningsruimte waar je kunt genieten van een kopje thee om je yogales mee af te sluiten.

Pure Silence

Een Nieuwe Balans

Dit is een kleinere yogastudio die werkt met gediplomeerde, ervaren yogadocenten. Daardoor is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht! Ervaring en lenigheid zijn niet vereist, omdat Een Nieuwe Balans werkt met de Beginners Mind. Lessen variƫren van Hatha Yoga, Mindfulness Yoga en Nidra tot Senioren Yoga en Zwangerschapsyoga. Ook worden er interessante workshops gegeven! Denk aan Reset jezelf, Hormoon Yoga en Leven in je lijf.

Een Nieuwe Balans

Hot Yoga Eindhoven

Een Hot Yoga kan natuurlijk niet in het lijstje ontbreken! Bij deze yogastudio wordt er les in Hot Hatha Yoga en Hot Flow Yoga gegeven. De basis Hot 90-minuten les is de klassieke Bikram yoga serie. Je beoefent een serie van 26 oefeningen en twee ademhalingsoefeningen in een verwarmde ruimte (38-40 graden). De lessen zijn ontworpen voor zowel beginners als meer ervaren deelnemers. Er staan ervaren internationale docenten klaar om je persoonlijk op jouw yoga pad te begeleiden!

Hot Yoga Eindhoven