Wat zeg je? Yoga op Bali? Warmte, Zon, Zee, Yoga? Nu de dagen donkerder en kouder worden denk ik dat we allemaal stiekem wensten dat we op Bali zaten om een heerlijke zonnegroet in een van de leukste yoga scholen uit te voeren! En waarom zou je dat niet doen? Er is vast wel iets met je werk te regelen, je kinderen, geld. Ach, spring eens in het diepe! Anders plan je toch een reisje voor aankomende zomer? Je zult in ieder geval  geen research meer hoeven te doen naar de beste yoga scholen op Bali, want dat hebben wij voor jou uitgezocht. En stel het wil echt niet lukken om dit tripje te plannen, dan is een beetje dagdromen ook heerlijk toch?


De 5 leukste yoga scholen op Bali

Bali is groter dan je denkt, dus hebben we het makkelijk voor je gemaakt tijdens je rondreis en de beste plekken verdeelt over het land gekozen! Zo kun je tijdens je rondreis, waar je ook bent, tóch nog yoga lessen volgen.

Yoga Barn

Laten we beginnen bij de meeste bezochte plek, centraal in Bali, Ubud! Yoga Barn is waarschijnlijk de meeste bezochte yoga locatie, dus als je voor authenticiteit  wilt gaan dan moet je misschien even wat anders kiezen. Maar als je wilt gaan voor sfeer, mensen, lekker eten, een echte hotspot, dan zit je hier goed!

PHOTO BY THEBLONDEABROAD

Per dag bieden ze meer dan 15 verschillende lessen aan, je kunt er verblijven en ze hebben een lekker cafeetje met biologisch eten!
Geïnteresseerd? Ga naar de site!

Kamandalu

Yoga in een apart gebouw, midden in de natuur. Deze plek is paradijs. Het zijn leraren met veel ervaring en zullen je grondig en persoonlijk begeleiden. Dagelijks bieden ze (maar) 1 les aan voor bezoekers buiten het resort.
Het zou natuurlijk geweldig zijn om er bijvoorbeeld 1 nachtje te verblijven. Boek een heerlijke massage en een prive-yoga les. Dan kom je al helemáal zen terug van je vakantie. Ohja, er zijn ook privé zwembaden(!).

PHOTO BY JON ON UNSPLASH

Geinteresserd? Ga naar de site!

Blooming Lotus yoga

Iets zuiden van Ubud vind je Blooming Lotus Yoga. Een prachtige plek dichtbij een beekje, je hoort het water stromen tijdens je yoga sessie..

Naast dat ze yoga retreats en lessen aanbieden hebben ze ook een silence retreat. 3 of 7 dagen waarbij je in complete stilte samen leeft. Het gaat hier echt om meditatie en rust vinden. Een bijzondere uitdaging/ervaring!

PHOTO BY THEO ON UNSPLASH

Geinteresserd? Ga naar de site!

Yoga 108 studio

We verplaatsen on nu naar Denpasar, een drukkere plek in Bali. De keuze hier is reuze in yoga scholen, net als in Ubud!

3 lessen per dag, veel gegeven door de eigenaar. Een wat kleinere yoga-school, maar behoort zeker tot onze lijst met leukste yoga scholen op Bali. Daarentegen zijn de lessen hier van bijzonder goede kwaliteit!

Ze bieden ook cursussen aan waarbij je jezelf ‘verbind’ met elkaar. Je probeert dus met je onderbewust zijn communicatie te leggen in groepsverband. Ook hebben ze net als anderen retreats en meerdere soorten workshops.

PHOTO BY STUDIO 108

Geinteresserd? Ga naar de site!

Serenity Yoga

Oost van Bali is een eiland Nusa Lembongan, hier zijn meerdere yoga scholen te vinden.
30 minuten van Bali op een bootje en je bevindt je op een prachtig Yoga Sanctuary. Op Serenity Yoga bieden ze alle stylen yoga aan, voor beginners en bevorderen. Ook bieden ze SUP lessen! (Yoga op zee, op een surf board. Sup lessen kun je ook volgen in Amsterdam! Lees hier meer erover.)

PHOTO BY TOA

Geïnteresseerd? Ga naar de site!

 

Set just meters from the beautiful sandy beach, and close to the healing powers of the ocean sits our gorgeous Shala. Amongst a tranquil garden filled with shady trees, coconut palms, tropical flowers and natural beauty, and provides a welcoming space for practice, relaxation, rejuvenation and all things grounding and calming.’ 


Lees ook:

Vlees eten VS Vlieg vakantie

Zo kom jij stress-vrij en mindful de dag door

De beste (en leukste!) voorbereiding van je vakantie!

Pak nu 10% korting met de Urban Outfitters kortingscode!