Zonder schuldgevoel ijs eten, wat wil je nog meer? Onze zomer kan niet meer stuk want wij hebben deze heerlijke banaan framboos nicecream ontdekt! Je maakt het met maar 2 ingrediënten en is ontzettend gezond. Het is namelijk alleen gemaakt van fruit, zonder enige andere toevoegingen. Het is dus lactose vrij, glutenvrij, vegan, raw en ook nog een suikervrij! En buiten dat alles is het gewoon ontzettend lekker. Dit noem je pas echt sorbet ijs! 100% natuurlijk en in een handomdraai gemaakt.

Bereiding banaan framboos nicecream

  1. Pak een bak of een schaal die in je vriezer past en leg hier een vel bakpapier op.
  2. Schil de bananen en snijd deze in plakjes. Leg de plakjes naast elkaar op het bakpapier.
  3. Heb je verse frambozen? Leg deze er dan bij.
  4. Zet dit minimaal een halve dag in de vriezer.
  5. Haal de banen en de frambozen uit de vriezer wanneer deze goed bevroren zijn.
  6. Doe beide fruitsoorten in een blender en blend deze tot het op schepijs lijkt.
  7. Schep het ijs in een afsluitbaar bakje en zet het terug in de vriezer of serveer meteen in een mooi sorbet glas en geniet!

Tip: Geen blender? Een staafmixer of keukenmachine kun je ook gebruiken

Toch zin in een guilty pleasure? Probeer dan deze vegan brownie ijs-sandwiches met chocolade eens!