De wraps. Niet weg te denken uit ons voedingspatroon. Ze zijn super lekker en ook nog eens gezond en je kunt ze eigenlijk met alles vullen. Wraps kun je op allerlei verschillende manieren maken en eten. Wij hebben al een aantal recepten geschreven met de omelet wraps, en vandaag hebben we een nieuwe variant voor jullie! De boekweitwraps met zalm. Boekweit meel is tegenwoordig trouwens gewoon in je vaste super markt te kopen!


Bereiding boekweitwraps met zalm:

  1. Meng het meel, het ei en een flinke scheut melk met elkaar
  2. Schenk elke keer steeds een beetje melk erbij zodat het beslag de gewenste dikte heeft
  3. Verwarm ondertussen een koekenpan en smelt hier de boter in
  4. Voeg een flinke soeplepel beslag toe aan de pan en bak de pannenkoek mooi goudbruin
  5. Beslag over? Maak dan nog een pannenkoek
  6. Leg de pannenkoek op een bord en smeer een dunne laag geitenkaas er op
  7. Prak de avocado fijn met een vork en verdeel dit ook over de pannenkoek
  8. Leg dan de plakjes zalm er overheen en top af met wat stukjes tomaat en maak op smaak met peper
  9. Rol de wrap stevig om en snijd heb doormidden

Tip: Je kunt ook meerdere boekweitwraps bakken en dan invriezen!

Eet smakelijk!


Lees ook:

Snel en makkelijk: Spitskoolwraps met gehakt!

Koolhydraatarm: Heerlijke Mexicaanse sla wraps!

Heerlijke omelet wraps met gerookte zalm en avocado