Kerstmis staat om de hoek en we kunnen niet wachten. De feestdagen staan in het teken van samenkomen en – natuurlijk – lekker eten, zoals een borrelhapje voor tijdens de kerst. Vandaag heeft Freshhh voor jou een leuk borrelhapje klaarstaan: een mini-kerstboompje van knakworstjes en komkommer. Super makkelijk om te maken, lekker én gezond (of nou ja, bíjna dan).
Bereidingswijze borrelhapje voor tijdens de kerst – kerstboom borrelhapje met knakworstjes en komkommer:
- Kook de knakworstjes volgens de verpakking in een pan gaar.
- Leg ze vervolgens boven elkaar en snijd er een driehoekje van, zodat je er een kerstboompje van kan maken.
- Prik dan de stukjes knakworst op de satéprikker in de vorm van een kerstboompje.
- Snijd daarna een stuk komkommer af en prik deze onder het langste stukje knakworst; dit is de stam.
- Prik tot slot bovenaan het satéprikkertje een snoeptomaatje als piek, en je kerstboom borrelhapje is klaar!