In de zomer is een salade perfect als lunch, vooral op de écht warme dagen. Deze couscous lunch salade is heerlijk fris en zit bomvol vitamines. Je wordt er meteen helemaal vrolijk van, door al die zomerse kleurtjes. Je kan hem ook heel makkelijk aanpassen naar je eigen smaak. Houd je niet van mango? Vervang het eens door watermeloen! Of laat de couscous achterwege en het is een heerlijke groene salade.

Bereiding couscous salade

  1. Bereid de couscous zoals aangegeven op de verpakking en voeg het bouillonblokje toe aan het kokende water.
  2. Snijd de komkommer, geitenkaas/feta en mango in stukjes, de cherrytomaatjes mogen in tweeën.
  3. Hussel komkommer, geitenkaas/feta, mango en tomaatjes in een kom en voeg daar het sap van de limoen aan toe.
  4. Voeg de couscous toe aan de salade
  5. Mix het door elkaar en voeg als laatste de amandelen en muntblaadjes toe.

Eet smakelijk!