Een overheerlijke lunch om van te smullen, iets waar je geen nee op kan zeggen! Maak eens dit recept: passie brood met rosbief en rucola, echt een top combinatie. Super lekkere verse ingrediënten die ervoor zorgen dat je de hele dag vol energie aan de slag kan. Maak dit recept heel gemakkelijk helemaal zelf.


Bereiding passie brood met rosbief en rucola

  1. Snijd het passie brood in dikke sneetjes en besmeer het met pesto
  2. Leg vervolgens hierop de rosbief plakjes en de rucola
  3. Bak de pijnboompitten in een kleine koekenpan goudbruin
  4. Doe over het broodje een klein beetje extra vergine olijfolie en twee theelepeltjes pesto
  5. Snijd de zongedroogde tomaatjes in kleine stukjes, doe dit op het broodje samen met de pijnboompitjes
  6. Maak het broodje af met een snufje peper en parmezaanse kaas

Eet smakelijk!

Tip: toch liever ander brood, maak deze heerlijke lunch dan met vers volkoren of Turks brood.