Hou jij ook zo van een pizza Hawaii? Probeer dan eens deze tortillapizza’s met ananas. Deze tropische pizza past perfect bij het weer in Nederland. Bij dit recept gebruik je een tortillabodem in plaats van deeg. Een heerlijk lichte maaltijd voor lunch of diner.


Bereidingswijze tortillapizza’s

  1. Verwarm de oven vast voor op 250 graden.
  2. De kipfilet, ui en de paprika snijd je in stukjes.
  3. Vervolgens verhit je wat olie in een koekenpan en bak je de kip goudbruin. De paprika, uit en de kruidenmix voeg je vervolgens toe en laat je zo’n 3-4 minuten pruttelen.
  4. Snijd de ananas in blokes en voeg deze ook toe aan de koekenpan. Haal de pan vervolgens van het vuur.
  5. Pak de wraps en bestrijk deze met zo’n twee lepels Taco Saus en bedek deze met kaas.
  6. Verdeel nu ook de groenten en de kip over de tortillapizza’s.
  7. Bak de tortillapizza’s nu 5-8 minuten in de voorverwarmde oven tot de kaas gesmolten is en ze mooi van kleur zijn.

Tip! Maak van de overige groenten en ananas een lekkere salade om bij de pizza’s te serveren.

Lees ook

Recept: frisse tortillapizza’s fajita met ananas

Recept: zomerse taco style kipsalade

Recept: frisse tortillapizza’s fajita met ananas

Recept: plaattaart met asperges en bieslook-sojayoghurtsaus

Recept: frisse tortillapizza’s fajita met ananas

Recept: taco's met gegrilde entrecote en ananas