Ben jij een echte chocoladeliefhebber? Dan is dit tussendoortje echt iets voor jou. Maak een voorraadje voor de momenten wanneer je het echt nodig hebt. Deze chocoladebrokken met gedroogd fruit zien er prachtig uit en helemaal niet moeilijk om te maken.
Benodigdheden
- Vierkante bakvorm van 20 centimeter
- Bakpapier
- Pannentje en een kom om de chocolade au bain-marie te laten smelten.
Bereiding chocoladebrokken met gedroogd fruit
- Smelt de pure chocolade au bain-marie en roer dit voorzichtig door
- Leg bakpapier in de vierkante bakvorm
- Giet daarna de pure chocolade in de vorm
- Strooi er wat gedroogde cranberry’s, geroosterde noten en kokosrasp overheen
- Laat even afkoelen en ook hard worden en vervolgens haal je de chocolade voorzichtig uit de bakvorm
- Breek de chocolade in kleine brokken en serveer dit in een ouderwetse koektrommel
Lekker als snack of om uit te delen!