Buikspierkwartier zegt al precies wat het is: een kwartier waarin je je buikspieren flink aanpakt. De volgende dag zul je voelen hoe belangrijk je buikspieren eigenlijk zijn bij iedere houding die je lichaam aanneemt. De spierpijn zul je namelijk zeker voelen! Wij hebben 3 workouts voor jou op een rijtje gezet die in een kwartier jouw buikspieren aanpakken. Voel die spieren branden!

1. Onze vriendin Pamela

Deze Duitse schone is misschien wel wereldberoemd om haar workout filmpjes. Het levende resultaat van haar inspanningen, zij zelf, mag er dan ook zeker zijn. Let op: vergelijk jezelf nooit met anderen! Haal echter wel inspiratie uit de manier hoe zij traint en hoe zij dit buikspierkwartier zonder een druppeltje zweet en met een stralende lach aflegt.

 

2. Onderbuik

Wil jij je meer op je onderbuik focussen? Dan is deze workout iets voor jou. In 15 minuten wordt er vooral op de onderbuik en schuine buikspieren gefocust. Door je schuine buikspieren te trainen kun je je taille versmallen terwijl je tijdens deze workout ook nog eens je onderbuik aanpakt. Waar wacht je nog op?

3. Bounce back

Heb jij onlangs een klein wondertje op de wereld gezet en ben je nu lekker bezig met sporten? Dan is dit buikspierkwartier perfect voor jou. Er wordt rekening gehouden met de enorme inspanning die je lichaam heeft geleverd en is ook geschikt als je een keizersnede hebt ondergaan. Luister naar je lichaam en push jezelf niet te veel, succes!

Een wasbordje wordt gemaakt in de keuken is het bekende gezegde. Wij zetten voor je op een rijtje wat je allemaal moet doen en laten om een sixpack te krijgen. Ben je al een hele tijd bezig en behaal je voor je gevoel weinig resultaat? Check hier hoe lang je volgens een professionele trainer moet trainen voor je een sixpack hebt.