Naast het feit dat het design van deze sportschool tot in de puntjes klopt, geeft het ook meteen een heel erg vertrouwd gevoel. Op de basisschool was het uurtje sporten altijd een uurtje waar bijna iedereen naar uit keek. Elke week een ander spel, waarvan apenkooi toch vaak onze favoriet was. Deze sportschool gaat terug naar de basis door de speelse sfeer in de gymlokalen, het samen sporten, motiveren en de persoonlijke en intieme sfeer. Meet: Het Gymlokaal Amsterdam.

Samen sporten

Mensen zijn sociale wezens en iedereen streeft er naar ‘gelukkig te zijn’. Maar wat is geluk? Geluk, of gelukkig zijn, is voor iedereen anders. Iedereen heeft zijn of haar persoonlijke drijfveer in het nastreven van geluk. De een wordt gelukkig van een liefdevolle relatie, voor de ander is gezondheid het belangrijkste en weer een ander haalt de voldoening uit hard werken. Je kan gaan sporten met vrienden of vriendinnen, om weer even tijd voor elkaar vrij te maken. Om nieuwe mensen te leren kennen, omdat je de liefde voor gezond leven deelt. Samen sporten geeft energie en positiviteit. Bij het Gymlokaal worden verschillende groepslessen aangeboden waaronder, (kick)boksen, yoga, crosstraining, mobiliteit, barre, capoeira, kracht en conditie. Je kunt er voor kiezen om de gehele dag vrij te trainen of met een eigen groep trainingen te boeken. Ook zijn alle trainers te boeken voor Personal Training.

Yoga

Drukke werkweek? Relatiestress? Yoga helpt stress te verminderen en verhoogt de flexibiliteit van het lichaam. Door de intieme sfeer van Het Gymlokaal en het ‘samen sporten’ ontsnap je voor even aan de alledaagse drukte. Het gymlokaal biedt vijf soorten yoga-lessen aan, waarvan je zelf kunt ontdekken welke bij jou past.

  1. Hatha yoga
  2. Vinyasa flow yoga
  3. Power yoga
  4. Yin yoga
  5. Ashtanga

 

Crosstraining

Wil je de technieken voor touwklimmen, pull-ups, muscle-ups en halteroefeningen onder de knie krijgen? Dit leer je tijdens de Crosstraining. Hiermee bouw je spierweefsel op en zorg je ervoor dat je spieren sterker worden. De technieken die je leert tijdens de Crosstraining kunnen goed van pas komen bij het vrij trainen.

 

Ontdek de grote hoeveelheid aan trainingsopties van Het Gymlokaal!

YogaDe Gymzaal Het Gymlokaal

 

Het Gymlokaal
Dr Jan van Breemenstraat 3
1056 AB Amsterdam