Willen jij sporten met je partner maar weet je niet hoe en waar te beginnen? Zoek niet verder! Wij zetten hier 5 couples workouts voor je op een rij. Samen sporten is niet alleen gezellig, het werkt meteen als stok achter de deur. Heb jij geen zin maar staat je partner al in sportoutfit klaar om te gaan? Dan kan jij natuurlijk niet achter blijven. 

15 minuten samen zweten

Deze buddy of partner workout duurt een kwartier en is lekker intensief. Je hebt er wel gewichten voor nodig. Heb je deze niet in huis? Gebruik dan gevulde waterflesjes als gewichten. Doordat je met gewichten traint kunnen jij en je partner het zo zwaar maken als je zelf wil. Ben jij op zoek naar wat meer uitdaging? Dan pak je een wat zwaarder gewicht erbij.

Train als acrobaat

Deze snelle workout van 5 minuten wordt je voorgedaan door een koppel van Cirque de Soleil. Dit stel moet natuurlijk 100% op elkaars kracht en fitheid kunnen vertrouwen. Het is wat anders dan anders maar daarom juist leuk en afwisselend en daarom heel leuk om samen te doen.

Een halfuur samen aan de bak

Deze workout is lekker zwaar maar wel een laagdrempelige manier om te sporten met je partner. Je hebt er namelijk geen materialen voor nodig. Daarnaast zitten in deze workout ook geen herhalingen. Dat betekent dat je die ene vreselijke oefening maar 1 rondje hoeft te doen en daarna niet terug komt in deze 3o minuten. Ideaal toch?

Creatief met oefeningen

Bij deze workout zijn de makers lekker creatief geweest met de oefeningen omvormen zodat je ze met z’n tweeën kunt doen. Vooral de leg raise voor 2 personen (rond de 7 minuten) vinden wij erg leuk bedacht. Tijd is voor deze training ook geen excuus, hij duurt namelijk maar 10 minuutjes.

Cardio HIIT

Op zoek naar een workout die meer gericht is op conditie dan op kracht? Dan is dit de perfecte workout voor jullie. In 30 minuten werken jullie samen aan je conditie. Je kunt deze workout gemakkelijk thuis doen of lekker in de buitenlucht. Zweten is gegarandeerd en onthoud: samen douchen scheelt water en is dus goed voor het milieu ;).

Op zoek naar meer workouts om met zn tweeën te doen? Deze workout bestaat uit 6 oefeningen en kunnen wij ook zeker aanraden. Er is nog een voordeel aan sporten met je partner. Wist je dat samen sporten namelijk goed is voor je relatie?