Altijd lekker in je vel zitten of positief zijn is niet heel realistisch. Iedereen heeft weleens een mindere dag of er gaat soms wel wat mis. De kunst is om niet in die negatieve gevoelens te blijven hangen. Om je een handje te helpen heb ik hieronder wat tips wat je iedere dag zou kunnen doen. Dit ondersteund een positief effect op je leven.

Tips voor een positiever leven

  1. Loslaten, zolang je blijft vasthouden aan haat, angst, pijn en andere negatieve emoties helpt niet voor je eigen geluk
  2. Doe aardig tegen iedereen en blijf altijd vriendelijk, ondanks dat je misschien een mindere dag hebt
  3. Zie je tegen bepaalde taken op, zie ze als uitdagingen om beter te worden
  4. Wees dankbaar voor wat je hebt
  5. Denk groot, heb grote dromen en werk daar stap voor stap naartoe
  6. Laat los waar je geen controle over hebt
  7. Vergelijk jezelf niet met andere, het is daarentegen jouw eigen leven
  8. Eet gezond en beweeg regelmatig
  9. Gun jezelf ontspanning door te mediteren of te lezen
  10. Creëer de juiste mensen om je heen

Denk eraan, van de een op andere dag een positief leven hebben is onmogelijk. Af en toe een baaldag hebben is helemaal niet erg, als je de volgende dag maar opstaat met een positief gevoel. Probeer stap voor stap een aantal van deze 10 tips uit en houdt dat ook voor minimaal twee weken vol. Dit heeft echt invloed op je mindset en gevoel!

Ook muziek heeft een positief effect op je lichaam. Niet alleen stimuleren de geluidsgolven positieve trillingen in je lichaam, maar ook heeft het een positief effect op je humeur. Ben je verdrietig of voel je je down? Knal dan jouw favo muziek door de speakers en je voelt je vast binnen no time weer beter. Heb je geen goede speaker? Met deze JBL kortingscode scoor je nu een gratis JBL GO+!

Lees ook

10 tips voor een positief en gelukkig leven

Begin je dag voortaan positief met deze tips!

10 tips voor een positief en gelukkig leven

5 mindset boeken die jou helpen het beste uit jezelf te halen