Er zijn tegenwoordig een hoop mensen die vegan eten en ook echt vegan producten gebruiken. Soms kan het erg lastig zijn om vegan producten te vinden omdat sommige producten (zelfs waar je het niet van verwacht) dierlijk zijn. Gelukkig zijn er ook genoeg producten te vinden  in de supermarkt, online of in kleine speciale winkeltjes die wél vegan zijn! Het is zelfs zo dat er een aantal supermarktproducten zijn die stiekem vegan zijn!

6 supermarktproducten die stiekem vegan zijn!


Remia mayonaise

Je denkt misschien huh? Mayonaise vegan? Ja dat kan zeker! Je verwacht het zeker niet, maar Remia heeft dus een echte vegan may0naise! Het smaakt precies hetzelfde, je moet alleen even uitkijken, want alleen de mayo de pot is vegan! Die in de fles dus niet.

Mini Croissants

Ook veganisten kunnen vanaf nu heerlijke croissantjes eten in de ochtend! De mini croissants van Danerolles zijn helemaal vegan! Je moet je zelf rollen en bakken, maar dat kan de pret zeker niet bederven!

Jumbo kruidencreme

Plantaardige kruidenboters vindt je niet erg snel, maar bij de jumbo is er dus wel eentje te vinden! Van eigen merk zelfs. Ideaal voor tijdens verjaardagen of borrels! De kruidenboter is te vinden bij de verse smeersels!

Pure chocolade Tony Chocolonely

Er wordt vaak gedacht dat vegans geen chocolade kunnen eten. Toch blijkt het tegendeel bewezen en is er wel een chocolade soort op de markt die we kunnen eten! De meeste pure chocolade is vegan, alleen check wel altijd eventjes de beschrijven of er niet toch dierlijke producten in verwerkt zijn. Alle pure repen van Tony Chocolonely zijn dus vegan en mogen gewoon gegeten worden!

Oreo Originals

Waarschijnlijk ben je nu dus super verbaast (of als je al lange tijd vegan bent.. helemala niet!) maar dat waren wij in het begin ook stiekem wel een beetje! De meeste mensen denken dus dat de binnenkant van melk is gemaakt, maar dat is niet waar! De witte binnenkant is van vanille crème gemaakt, en dus mogen we het eten! Let wel op de smaken! Alle orginals zijn vegan maar andere varianten hoeven dat niet te zijn!

Becel plantaardige boter

Mis je vaak de boter op je boterham met pure hagelslag? Begrijpen we helemaal! Gelukkig hoef je er vanaf nu nooit meer last van te hebben! Becel is namelijk zo goed geweest om een vegan smeerboter op te markt te brengen. Bijna niet van de echte te onderscheiden!


Lees ook:

Binnenkort opent de eerste vegan dönerzaak in Amsterdam!

Tips om goedkoop en gezond je vegetarische boodschappen te doen!

Deze zomer kunnen wij genieten van een vegan Cornetto!