De afgelopen jaren is het aantal veganisten over de wereld enorm gestegen. Steeds meer mensen eten (gelukkig) alleen nog maar plantaardige producten. Dus geen hamburgers, kip, kaas en eieren meer. Dat klinkt saai, maar dat je als vegan nog steeds super lekker (en veel) kan eten, weten wij inmiddels al lang. Ook is het imago van vegans de afgelopen jaren sterk veranderd. Waar vegans vroeger vaak als activistische bomenknuffelaars werden gezien, zijn ze tegenwoordig een stuk hipper en populairder. Sterker nog, super veel beroemdheden eten ook vegan. Deze 8 wereldsterren geven ons het goede voorbeeld en eten een 100 % plantaardig dieet.


Ariana Grande

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Ariana Grande (@arianagrande)

Ariana Grande is al vegan sinds 2013. Ze heeft altijd al gezegd dat ze dieren leuker vindt dan de meeste mensen. Ook voelt ze zich dankzij haar plantaardige dieet een gelukkiger mens.

Jennifer Lopez

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jennifer Lopez (@jlo)

Ook J.LO voelt zich dankzij haar plantaardige dieet een beter mens. Het heeft haar meer energie gegeven en ze zit veel beter in haar vel. Ook viel ze dankzij haar veganisme sneller af na de bevalling van haar tweeling.

Beyonce en Jay-Z

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Beyoncé (@beyonce)

Beyonce en Jay-Z begonnen in 2013 aan hun veganistische levensstijl. Waar ze in de afgelopen jaren nog wel eens smokkelde zijn ze tegenwoordig 100 % vegan. Met hun platform kunnen ze wereldwijde impact hebben en daar is het powerkoppel zich bewust van. Ze sporen namelijk al hun fans aan ook plantaardig te eten.

Billie Eilish

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door BILLIE EILISH (@billieeilish)

Deze wereldster is vegetarisch opgevoed en heeft dus nooit vlees gegeten. Hierdoor was het voor haar geen grote stap om veganistisch te worden. Inmiddels eet ze al meer dan 7 jaar geen dierlijke producten meer. In een interview met Vogue gaf Billie aan, dat ze vanaf het moment dat ze wist hoe er met dieren werd omgegaan ze niet meer anders kon.

Kim Kardashian

’s Werelds meest beroemde realityster deelde onlangs met haar 200 miljoen volgers op instagram dat ze 100% vegan is. Ook heeft ze 3 van haar familieleden overtuigd het zelfde te doen!

Lizzo

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lizzo (@lizzobeeating)

Lizzo was al 7 jaar vegetarisch, maar in 2020 heeft ze de overstap gemaakt naar een veganistische levensstijl. Ook deelt ze via Tiktok en Instagram veel van haar favoriete vegan recepten om zo haar fans te motiveren het zelfde te doen!

Snoop Dogg

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door snoopdogg (@snoopdogg)

Ook al weten we niet 100% zeker dat Snoop Dogg 100 % vegan is, weten we wel dat hij het aanmoedigt. Hij is namelijk de gene die KFC zo ver heeft gekregen om in de VS plantaardige kip aan hun assortiment toe te voegen.

Joaquin Phoenix

Van al de vegan celebrities is de acteur van The Joker( Joaquin Phoenix) al het langst vegan. Namelijk al sinds hij een klein kind was. Hij groeide op in een gezin met ouders die al hun kinderen plantaardig opvoedde. Nog steeds is Phoenix continu bezig andere mensen om hem heen te inspirere ook vegan te worden.

 

Ben je hierdoor aangemoedigd om ook vegan te worden. Lees hier alles wat je moet weten over vegan eten. Bovendien staat onze site vol met vegan recepten!